Setari Cookie-uri

20 de Intrebuintari neobisnuite ale uleiului de cocos

Te gandeai vreodata ca uleiul de cocos ajuta la albirea dintilor sau la tratarea petelor pigmentare? Descopera cele mai ciudate intrebuintari ale uleiului de cocos si cu siguranta nu iti va mai lipsi din casa.

Am putea spune ca uleiul de cocos este un nestemat pentru ritualul de infrumusetare al oricarei femei. Este bun impotriva ridurilor, hidrateaza foarte bine, ajuta la diminuarea cicatricilor superficiale si lasa pielea fina si catifelata.

Se utilizeaza adesea in tratamente cosmetice, in compozitia cremelor pentru ten si in realizarea tratamentelor pentru par.

foto: ulei de cocos, Shutterstock

Sa vedem acum care sunt utilizarile mai putin obisnuite ale uleiului de cocos:

1. Poate fi folosit in locul deodorantului. Cateva picaturi de ulei de cocos se maseaza pielea subratului si poti uita de deodorantele de pe piata.

2. Este foarte bun daca il folosesti in tratarea aftelor.

3. Demachiant pentru ochi. Ochii sunt foarte sensibili asa ca trebuie sa avem grija cu ce produse ii demachiem. Un pic de ulei de cocos pe un disc demachiant face minuni.

Citește și:

4. Produs de curatat mobila. Daca stergi mobila cu un pic de ulei de cocos pe un prosop de hartie o sa oferi stralucire casei tale.

5. Este un bun analgezic. Atunci cand te dor dintii aplica un pansament inmuiat in ulei de cocos si durerea dispare treptat.


6. Daca micutii tai au reusit sa aduca acasa paduchi de la gradinita
sau de la locul de joaca, uleiul de cocos te ajuta sa ii elimini imediat fara sa fie nevoie sa apelezi la alte solutii farmaceutice.

7. Daca te dor urechile renunta la uleiul de floarea soarelui incalzit si picura un pic de ulei de cocos. Te va ajuta si iti va calma durerile imediat.

8. Inlocuieste pasta de dinti. Curata si albeste dintii prelungindu-le durata de viata.

9. Daca partenerul tau are pielea sensibila si nu se impaca cu nicio crema de ras, sfatuieste-l sa utilizeze uleiul de cocos si va vedea imediat diferenta.

Citește și:

Tu cat de des folosesti uleiul comestibil? Iti propunem sa completezi un scurt chestionar aici.

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.