Setari Cookie-uri

Clarvazatorii, intre mit si realitate

Top 3 cele mai celebre cazuri de clarviziune

Clarviziunea, ca orice altceva legat de misticism si supranatural, este o chestiune care nu a fost inca demonstrata stiintific. In ciuda scepticismului, sunt oameni care sustin ca au acest talent si fac cariere pe baza sa.

Theresa Caputo este unul dintre acestia si probabil, cel mai cunoscut medium din lume. Ea sustine ca poate lua legatura cu sufletele celor decedati si transmite rudelor mesajele acestora. In ciuda popularitatii de care s-a bucurat serialul care o are protagonista, oamenii care au contactat-o spun ca este o sarlatana iar „viziunile” ei nu sunt nici pe departe adevarate.

Chiar si asa, exista o serie de predictii si evenimente care par desprinse fie din cele mai negre conspiratii, fie din negurile paranormalului.

1. Urganul Katrina si tsunami-ul din Sumatra

Jeffry Palmer traieste in Australia si este cunoscut pentru previziunile sale, una calda, alta rece. Chiar daca, de cele mai multe ori a dat gres, Palmer are meritul de a fi prevazut cateva evenimente majore inainte sa se intample.

Citește și:

Primul dintre acestea a fost tsunamiul devastator de pe coasta Sumatrei. Cutremurul care a generat valurile de 30 de metri a avut 9,3 grade la intensitate maxima, pe scara Richter si ramane unul dintre cele mai mari seisme intregistrate vreodata de un seismograf. Atunci au murit 230 000 de oameni din 14 tari.

Desi Palmer sustine ca a primit informatii pe cale supranaturala despre testele nucleare din Coreea, el a devenit celebru pe plan international in 2005. Atunci el a prezis infioratorul uragan Katrina, cel care a ucis 1863 de persoane si a ramas in istoria SUA printre cele mai violente astfel de fenomene meteo.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.