Setari Cookie-uri

Clarvazatorii, intre mit si realitate

Top 3 cele mai celebre cazuri de clarviziune

2. Bomba din orasul Oklahoma

Tana Hoy este unul dintre cei mai faimosi clarvazatori din SUA. Cel putin, asa sustine el. Cu imaginea de Justin Timberlake adolescent, nu ai crede ca este genul de persoana care intra in transa si primeste informatii despre viitor. Dar se pare ca acest lucru s-ar fi intamplat.

In 1995, el se afla in mijlocul unei emisiuni radiofonice in Fayettevile atunci cand a prezis unul dintre cele mai grave atentate teroriste din State inainte de 11 septembrie 2001. Acesta urma sa aiba loc in Oklahoma la 90 de minute dupa ce Hoy a prezis tragedia.

Cladirea Alfred P. Murrah din centrul orasului a fost bombardata pe 19 aprilie de catre Timothy McVeigh, Terry Nichols, in complicitate cu Michael si Lori Fortier. Capul operatiunii, McVeigh a fost executat prin injectie letala in iunie 2001iar Nichols a fost condamnat la inchisoarea pe viata.

Citește și:

Sotii Fortier au ajuns la o intelegere cu procurorii si au depus marturii impotriva celorlalti doi. Michael a primit 12 ani de inchisoare iar lui Lori i s-a acordat imunitate in schimbul informatiilor furnizate. In atentat au murit 168 de oameni si au fost raniti alti 680.

Clarvazatorul Tana Hoy sustine ca a avut o viziune despre acest incident si cu cateva luni inainte sa se intample. Desi ar fi anuntat FBI-ul, acesta nu a fost luat in serios.

3. Profetul adormit edgar cayce

Edgar Cayce este unul dintre cei mai faimosi clarvazatori ai Statelor Unite din secolul trecut.Cayce s-a nascut in 1877 si a decedat in 1945.

El sustinea ca poate intra intr-o transa adanca pe care o numeste „stare meditativa” si primea astfel informatii din Univers despre evenimente trecute, timp si spatiu in general, evenimente care se desfasoara la un alt capat al tarii sau care nu au avut loc inca.

Citește și:

Cele mai multe dintre ele au fost de o acuratete demna de luat in seama.

Scepticii spun ca predictiile sale nu sunt reale si sunt pur si simplu reinterpretari ale unori carti de Carl Jung, Piotr Uspenski si Elena Blavatschi.

Pe de cealalta parte, sustinatorii sai sunt convinsi ca Edgar Cayce a prevazut cu succes cele doua conflicte mondiale, finalul Marii Crize Economice din SUA, moartea lui Franklin D. Roosevelt si asasinatul presedintelui John F. Kennedy.

foto prima pagina shutterstock femeie cu glob de cristal

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.