Prostitutia este numita cea ai veche meserie din lume si exista dovezi arheologice care sa ateste acest lucru. In anumite culturi, aceasta avea un caracter sacru in timp ce altele a fost privita asa cum este privita si astazi.

In istorie au ramas cateva femei celebre care, la un moment dat, dintr-o cauza sau alta, s-au intretinut din oferirea serviciilor sexuale.

1. Marie Duplessis

Frantuzoaica s-a nasuvt in 1824 si s-a stins din viata la 23 de ani din cauza unei tuberculoze pe care a capatat-o din adolescenta.

Ea este cunoscuta nu neaparat pentru aventurile ei amoroase cu barbati instariti cat pentru faptul ca a fost muza lui Alexandre Dumas, fiul. Marie Duplessis a fost imortalizata in literatura sub numele Marguerite Gautier in Dama cu camelii.

Autorul nu a fost singurul nume celebru care a iubit-o pe Marie. Dupa ce legatura ei cu Dumas, fiul s-a incheiat, prostituata ar fi ajuns iubita lui Franz Liszt.

2. Sada Abe

Japoneza s-a nascut intr-o familie instrarita in 1905. Cand a implinit 15 ani, a fost violata de un apropiat al familiei iar de atunci, comportamentul ei s-a schimbat radical.

Tatal ei a trimis-o la o scoala de gheise insa ea a preferat sa isi foloseasca atuurile fizice in loc sa studieze arta antica.

Dupa cateva scandaluri sexuale cu barbati insurati, ea a decis definitv sa renunte la viata de gheisa si a devenit prostituata cu acte in regula. In aceasta perioada, ea l-a cunoscut pe Kichizo Ishida, singurul barbat pe care l-a iubit, in ciuda faptului ca era insurat.

In toiul unei partide pasionale de sex, Sada Abe si-a strangulat iubitul apoi si-a crestat numele in bratul lui. I-a taiat acestuia organele sexuale pe care le-a pus in geanta si a fugit. Ea a reusit sa stea ascunsa de autoritati pret de 3 zile, timp in care s-a masturbat cu penisul lui Ishida.

3. Laura Bell

Frumoasa irlandeza s-a nascut in Dublin. Desi era inzestrata nu doar cu o infatisare placuta ci si cu mult farmec si inteligenta, Laura a ales calea prostitutie. Dupa ce s-a mutat in Londra, ea l-a cucerit pe printul nepalez Jung Bahadur Rana care a coplesit-o cu daruri spectaculoase.

In 1853, Bell s-a casatorit cu August Frederik Thistlethwayte si si-a descoperit vocatia religioasa si a inceput sa predice credinta evanghelista.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: