Setari Cookie-uri

Cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia 2014

Top 7 motive pentru care sa urmaresti competitia mondiala de fotbal

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia este cel mai fierbinte subiect al zilei. Dupa cateva scoruri spectaculoase si complet surprinzatoare, casele de pariuri si microbistii au intrat in frenezie. Tocmai pentru ca este un sport extrem de pasionant, jucatorii de fotbal sunt tratati peste tot ca VIP-uri.

Unii dintre ei, trebuie sa recunoastem, provoaca invidie chiar si celor mai doriti actori de la Hollywood. Prin urmare,d oamnelor, iata cativa dintre sportivii care ne-au atras atentia in mod special, nu doar prin executiile fabuloase ci si prin fizicul impresionant.

1. Cristiano Ronaldo

Atacantul nationalei de fotbal a Portugaliei s-a nascut in 1985 si are 1,85 m inaltime. In cele 3 meciuri jucate la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, el a marcat un singur gol.

Chiar daca ar renunta la fotbal, dupa cum se vede foarte bine, Ronaldo are sanse mari sa faca o cariera in modeling.

Citește și:

foto Guliver/Splash News

2. Gerard Pique

Este limpede faptul ca Shakira are o voce impecabila si arata demential. In plus, artista are gusturi foarte bune la barbati. Iubitul ei, Gerard Pique, s-a nascut in 1987 si este fundas in echipa nationala de fotbal a Spaniei.

foto mooinblack / shutterstock Gerard Pique

3. James Troisi

Australia are cu ce se lauda la competitia din acest an din Brazilia. Mijlocasul James Troisi a reusit sa atraga atentia nu doar a microbistilor din intreaga lume, ci si a fanelor chiar daca a evoluat doar 41 de minute in doua meciuri.

James s-a nascut in 1988 si are 1, 77 metri.

4. Neymar

Neymar da Silva Santos Júnior este unul dintre atacantii de seama de la Campionatul Mondial din acest an. In cele 3 meciuri jucate, el a marcat de 4 ani. Brazilianul are 22 de ani si joaca pentru echipa de club FC Barcelona.

Citește și:

foto AGIF/Shutterstock imagine Neymar

5. Claudio Marchisio

Mijlocasul italian este produsul pepinierei de la Juventus, echipa de club la care evolueaza in prezent. La Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia 2014, el a jucat 3 meciuri in care a inscris un gol.

Cu parul blond si pielea usor bronzata, la o inaltime de aproape 1, 80 metri, Claudio Marchisio nu putea sa lipseasca din topul fotbalistilor sexy care ne-au furat inimile.
Cladudio Marchisio

foto Guliver/Splash News

6. Olivier Giroud

Francezul Oliver Giroud s-a nascut in 1986 si evolueaza pe pozitia de atacant pentru clubul englez de fotbal Arsenal. El are o impresionanta inaltime de 1, 92 iar de-a lungul celor 3 meciuri jucate in timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, a inscris un singur gol.

olivier giroud

foto Vlad1988 / Shutterstock.com Olivier Giroud

7. Glen Johnson

Glen Johnson are 29 de ani si joaca la echipa de club Liverpool. Fundasul englez a jucat 2 meciuri pentru nationala Angliei in cadrul actualei competitii mondial insa nu a marcat niciun gol.

Citește și:

Chiar si asa, aerul lui romantic si gura senzuala puncteaza cel putin la impresia artistica. Chiar daca arbitrii nu tin cont de aceste atuuri, pe noi ne-a cucerit.

glen johnson

Foto katatonia82 / Shutterstock.com Glen Johnson

foto prima pagina Guliver/Splash News

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.