Setari Cookie-uri

Top 5 destinatii de vacanta ca in basme

Vara asta se poarta exotic!

Cum ai putea sa te relaxezi mai bine in aceasta vara decat intr-o vacanta exotica cu o destinatie de vis? Am facut un top al celor mai frumoase destinatii de vacanta pentru ca tu sa te simti ca o printesa de basm in aceasta vara incendiara.

Maldive

foto: resort de lux, Shutterstock

Nu se poate sa te gandesti la o vacanta de vis fara sa pui in capul listei insulele Maldive, una dintre cele mai luxuriante destinatii. Apele turcoaz ce imprejmuiesc cele peste 1000 de insule alcatuiesc un tablou absolut miraculous. Nisipul alb contrasteaza cu apa limpede si ofera peisaje deosebite. Daca vrei o vacanta in care sa te relaxezi complet si sa uiti de aglomerarea urbana, Maldive este destinatia perfecta.

Seychelles

foto: insulele Seychelles, Shutterstock

Insulele Seychelles sunt cunoscute si drept "Bijuteriile Oceanului Indian" si sunt in numar de 115. Este considerate una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta si cele mai exotice datorita palmierilor abdolut superbi pe care nu ii regasim in nicio alta insula. Fructele exotice sunt la dispozitia turistilor, apa limpede te indeamna sa stai toata ziua pe plaja, iar gradinile tropicale asteapta sa fie vizitate.

Citește și:

Bali

foto: apus de soare pe plaja, Shutterstock

Bali este una dintre insulele Indoneziei, cunoscuta si sub denumirea de "Dimineata lumii" este o insula absolut superba si reprezinta o destinatie de vis pentru o vacanta de vara. Se spune ca insula Bali este plina de mister si concentreaza o deosebita incarcatura emotionala si sentimentala fiind o destinatie preferata pentru luna de miere sau pentru orice cuplu de indragostiti.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.