Setari Cookie-uri

Top 3 cele mai controversate legaturi sexuale din filme

3 cupluri din cinematografie care te lasa cu gura cascata

Bess si Jan - Breaking the waves, 1996

Povestea dramatica regizata de Lars von Trier se desfasoara intr-o comunitate profund religioasa din Scotia. Bess si Jan se indragostesc unul de celalalt insa barbatul lucreaza pe o platforma petroliera iar viata sa este tot timpul pusa in pericol din cauza slujbei riscante. In ciuda originilor diferite, cei doi se casatoresc si par foarte fericiti.

In scurt timp insa, invitabilul se produce si Jan are un accident la locul de munca. Desi scapa cu viata, barbatul ramane paralizat de la gat in jos. Faptul ca nu mai poate avea legaturi sexuale cu sotia lui, precum si starea in care se afla ii afecteaza conditia psihica.

El o roaga pe Bess sa faca sex cu alti barbati apoi sa se intoarca si sa-i povesteasca. Femeia este socata de cererea lui si nu este dispusa la acest lucru. Jan incearca sa se sinucida din cauza refuzului ei insa nu reuseste.

Citește și:

Starea lui se deterioreaza vizibil iar Bess cedeaza rugamintilor sale. Chiar daca nu este pregatita emotional sau psihic pentru a face sex cu parteneri diferiti, sotia lui Jan crede ca aceasta este modalitatea prin care il va tine in viata.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.