Setari Cookie-uri

5 Evenimente pe care nu trebuie sa le ratezi in acest weekend

Ne distram in oras.

Se apropie weekend-ul si daca pana acum ne plangeam ca ploua prea des, acum urmeaza sa ne plangem de faptul ca e prea cald. Sunt insa destul de multe evenimente faine care sa ne faca sa iesim din casa, indiferent de vreme. Haideti sa vedem 5 dintre cele mai faine evenimente ce nu trebuie ratate zilele acestea.

In Centrul Vechi toata saptamana aceasta este posibil sa va treziti din senin cu o formatie de muzica clasica ce incepe sa cante. Toate aceste mici concerte fac parte din “Simfonii pe asfalt”, eveniment tare fain care coloreaza iesirile de zi cu zi. Totul se petrece, asa cum spuneam si mai sus, in Centrul Vechi, la intersectia strazilor Lipscani si Smardan.

In Herastrau, mai exact pe Pajistea Pescarus, avem Roaba de cultura cu multe show-uri de magie, filme in aer liber, ateliere de reciclare si alte frumoase evenimente organizate pentru toate varstele. Haideti sa ne bucuram de toate pana nu arata termometrele peste 40 de grade Celsius.

Citește și:

E oficial vara, deci au inceput si petrecerile la piscina. Pe 12 iulie Soul Clap, Nick Monaco si ”jumatatea mai buna” a duo-ului Wolf+Lamb, Gadi Mizrahi a.k.a Baby Prince, vor fi prezenti in Bucuresti, mai exact la piscina La Plage, loc de antrenament soulful funk inspirat de iubitorii si promotorii house-ului sub diverse palarii.

Sambata aceasta, adica pe 12 iulie, avem balci pe ulita lui Zamfir, mai simplu spus festivalul Zilele lui Zamfirescu, eveniment care ne asteapta cu limonada facuta si sifon si bunatati italienesti, britanice, raw-vegan si nu numai. Trebuie sa ajungeti macar pentru cateva minute aici, nici nu e greu, mai ales ca distractia are loc in buricul orasului.

Alimente organice, bunatati raw vegane, haine facute de maini iscusite, codite colorate si, desigur, oameni colorati. Unde? La Organic Days de la J’ai Bistrot in acest weekend.

Citește și:

Aflati mai multe detalii despre evenimente pe Getlokal.ro.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.