Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai ciudate restaurante din lume

5 experiente culinare inedite

Restaurante Nyotaimori

Nyotaimori desemneaza o practica japoneaza in care mancarea, de regula sashimi sau sushi, este servita direct de pe trupul gol al unei femei. Daca modelul este un barbat, aceasta metoda se numeste nantaimori.

In Japonia, exista destule restaurante care folosesc „farfurii umane” insa pana ca mancarea sa ajunga la destinatie, trebuie respectat un intreg ritual foarte important pentru igiena.

Modelul care face acest lucru trebuie sa stea intins ore intregi fara sa se miste si exista traininguri speciale in acest sens. In plus, nu are voie sa aiba nicio reactie atunci cand mancarea foarte rece ii atinge corpul. Orice urma de par de pe corp trebuie inlaturata, in special din zona pubiana. Prezenta parului in aceasta parte a corpului poate fi privita ca un semn sexual iar aceasta asociere nu este de dorit.

Citește și:

In plus, inainte de masa, persoana care va sta intinsa trebuie sa faca o baie cu un sapun special, fara miros, iar la final este udata cu apa rece pentru a mentine intr-o mica masura o temperatura scazuta a corpului.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.