Setari Cookie-uri

Peste 50 de sugestii de cadouri de Mos Nicolae si de Craciun

Mos Nicolae e pe ultima suta de metri cu pregatirea cadourilor. Daca cei din jurul tau au fost cuminti, atunci noi iti dam cateva idei care sa-ti fie de folos in cazul in care te-ai decis sa-i sari in ajutor Mosului. Spor la cumparaturi!

Bijuterii cadou de la Borealy

  • Un model impresionant de cercei candelabru, placati cu aur, cu un aer antichizat, contin Simulated Sapphire albastre si cristale transparente Simulated Diamonds. Cerceii Chandelier Sapphire Blue imbina accente vintage cu accente moderne si sunt o piesa cheie in garderoba oricarei doamne sau domnisoare. (400lei)
  • Realizat din otel inoxidabil si cristale Rhinestone, poate lua cu usurinta locul clasicilor cercei in forma de candelabru si poate transforta orice tinuta simpla intruna memorabila. Acest cercel este accesoriul vedeta si nu ar trebui sa lipseasca din garderoba sezonului fw2013. (150lei)
  • Setul Diamond Heart by Borealy White & Pink Gold imbina armonios aurul alb, aurul roz, elementele Swarovski si cristalele de culoarea piersicii. Alcatuit dintr-un colier, o pereche de cercei si un inel, toate create intr-un stil romantic, setul este tot ce ti-ai putea dori de Craciun. (400lei)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.