Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai controversate aparitii in Playboy

Fotografii celebre din revista pentru barbati

3. Fecioara Maria

In 2008, imperiul Playboy a fost zguduit din temelii din cauza unei aparitii scandaloase in numarul din decembrie al editiei mexicane.

Pe coperta aparea o femeie goala, cu capul acoperit. Asemanarea dintre ea si Fecioara Maria era de necontestat, cu atat mai mult cu cat revista a iesit pe piata exact in ziua in care in Mexic era sarbatorita Fecioara din Guadalupe. Compania a publicat scuze oficiale si au mentionat ca nu au vrut sa jigneasca pe cineva.

Vezi imaginea AICI

2. Drew Barrymore – Varsta e relativa

Drew nu a fost chiar cel mai cuminte copil de la Hollywood si probabil, nici nu exista prea multe exemple pozitive in acest sens. Totusi, oamenii nu au fost prea incantati sa o vada pe adolescenta in Playboy in 1995, atunci cand aceasta avea 19 ani. Desi pe coperta, Drew apare imbracata, in pictorial nu a avut nicio jena sa isi dea toate hainele jos.

Citește și:

Cel mai dezamagit de acest lucru ar fi fost nasul ei, celebrul regizor Steven Spierlberg.

foto captura YouTube

1. Eva Ionesco – fotografii nud la 11 ani

Povestea Evei Ionesco este cunscuta in toata lumea. Inca de la varsta de 4 ani, ea a fost modelul preferat al mamei sale, Irina Ionesco, fotograf de origine romana. In loc sa surpinda incocenta copilariei, mama ei a imbracat-o pe Eva ca pe o prostituata si a pozat-o in ipostaze erotice, complet nepotrivite pentru un copil.

La varsta de 11 ani, fotografiile cu Eva au aparut in Playboy, editia italiana din octombrie 1976. In noiembrie 1978, ea a fost fotografiata pentru Penthouse, Spania.


foto captura YouTube

foto prima pagina shutterstock portret alb-negru

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.