Setari Cookie-uri

Top 10 actori care ar fi putut sa il joace pe Christian Grey

Frumuseii de la Hollywood pe care i-am vrea in 50 Shades of Grey

Opera de capatai – si probabil singura de succes – a autoarei E L James nu a reusit sa ma captiveze niciodata. Nu imi dau seama daca este din cauza stilului in care este scrisa cartea, aproape scolareste, sau din cauza damei in rol principal pe care, personal, as zgaltai-o de cateva ori ca sa-i vina mintea la cap.

Am sperat ca macar filmul sa ma prinda insa nu ma numar printre cei care sustin actuala distributie. Jamie Dornan e frumusel asa cum mi-ar placea sa fie frumusel profesorul de literatura de exemplu, dar nu mi se pare cel mai expresiv actor din lume. Personajul pe care il intruchipeaza e marcat de o copilarie alaturi de o mama denaturata si este bantuit de demoni interiori, are o privire profunda si te ingheata cand se uita la tine. Din ce am vazut in trailer, lui Jamie nu prea ii iese.

In rolul Anastasiei a fost distribuita Dakota Johnson. Actrita corespunde destul de bine imaginii de ingenua insa cumva, au reusit sa o transforme mai degraba in Amy Farrah Fowler din The Big Bang Theory decat in ratusca pe cale sa ajunga lebada masochista.

Citește și:

Dintre toti frumuseii de la Hollywood, iata cativa dintre cei care ar fi fost mai potriviti decat Jamie sa il joace pe misteriosul Fat-Frumos cu biciu-n mana.

1. Chris Hemsworth

Pe Chris il stiti cel mai bine din „Thor” si „The Avengers”. De asemenea, el ar fi putut sa fie cumnatul lui Miley Cyrus daca mititica si-ar fi tinut hainele pe ea si limba in gura.

Pe Chris l-am ales nu doar datorita privirii sale patrunzatoare ci si pentru fizicul impresionant. Arata ca si cum nu ar avea nici cea mai mica problema sa arunce o femeie pe umar si sa isi faca de cap cu ea intr-o camera cu jucarii pentru adulti.

Acum, daca i-ar fi iesit un personaj foarte profund si pe jumatate malitios, nu stiu, dar cu siguranta in acest sens ar fi putut sa il ajute fratele sau malefic de pe ecran, Loki.

chris hemsworth

foto Helga Esteb / Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.