Setari Cookie-uri

Cele mai amuzante scene de sex de la Hollywood

Topul scenelor de sex in filme care te vor face sa razi

Scenele de sex sunt, poate, cele mai dificile momente de interpretat si nu toti actorii sunt dispusi sa faca acest lucru. Astfel au aparut dublurile vedetelor care sunt platite sa filmeze minutele fierbinti in locul protagonistilor.

Pe de cealalta parte, exista actorii care fac din acestea cele mai amuzante secvente dintr-o productie cinematografica, voit sau nu.

1. American Pie

Scena la care ne referim din filmul produs in 1999 nu este chiar o scena de sex. Sau poate fi, in functie de fetisurile culinare ale fiecaruia. In orice caz, cu siguranta ramane una dintre cele mai amuzante, usor dezgustatoare dar cu atat mai savuroase (pardon) secvente de comedie. Cu siguranta dupa American Pie, multi dintre noi nu au privit placintele dintr-o cu totul alta perspectiva decat cea menita.

Jim + placinta = LOVE

2. Demolition Man

Sandra Bullock este cunoscuta pentru comediile spumoase in care joaca iar partenerul ei de pe ecran, nimeni altul decat Sylvester – Muschi- Stallone este celebru pentru rolurile sale de baiat fortos. Actiunea filmului se petrece in viitor, atunci cand oamenii se reproduc exclusiv pe cale artificiala.

Citește și:

Fara nicio retinere, Sandra il invita pe Stallone la ea acasa pentru o partida de sex. In loc de prezervativ, ii pune pe cap o casca si ii da in mana o telecomanda iar toata actiunea dintre ei doi are loc strict in imaginatie.

3. Naked Gun

Regretatul actor de origine canadiana Leslie Nielsen a fost un maestru al parodiilor. In seria Naked Gun, el l-a interpretat pe zapacitul politist Frank Drebin iar partenera lui de pe ecran a fost Priscilla Presley. In filmul de care va povestesc, cei doi au dat un cu totul alt inteles expresiei „sex protejat”.

4. Breaking Dawn I

Penultimul film din saga Amurg nu se vrea a fi o comedie. De fapt, niciuna dintre parti nu a fost menita sa starneasca rasul. In orice caz, acest lucru s-a intamplat nu doar din cauza momentelor absurde, a privirilor intense intre o minora si un vampir in varsta de 100 de ani sau bugetul redus care s-a reflectat in numarul mic de tricouri pus la dispozitia varcolacilor, ci si din cauza aclamatei scene de sex dintre Bella si Edward.

Citește și:

Cum pelicula este destinata preadolescentilor si adolescentilor, regizorul nu au aratat vreun pic de carnita in plus dar nici nu s-a abtinut de la vreun cliseu. De la degete incovoiate pana la sexul prin cearceaf, nimic nu lipseste din cea mai asteptata dezvirginare de la Hollywood.

5. Anchorman

Sexul nu se desfasoara intotdeauna ca la carte. Uneori, e ciudat, incomod, transpirat si, dupa cum veti vedea, de tot rasul. Will Ferrel in rolul lui Ron Burgundy si Christina Applegate in rolul Veronicai Corningstone in filmul Anchorman din 2004 ilustreaza perfect aceste lucruri si totul pe un fundal desprins parca din jocurile video amestecate cu o doza de etnobotanice.

6. Bad Teacher

Nici aceasta nu este chiar o scena de sex,in ciuda asteptarilor pe care la avea personajul interpretat de Cameron Diaz. In filmul Bad Teacher, frumoasa blonda pune ochii pe colegul ei de munca, Justin Timberlake, si nu neaparat pentru farmecul lui personal cat pentru banii sai. Profa intentiona sa ii foloseasca pentru o pereche noua de sani care, asa cum spera ea, i-ar fi schimbat viata.

Citește și:

Pentru asta,insa, ea trebuie sa il desparta pe Justin de iubita lui si intentioneaza sa faca sex cu el, timp in care cealalta asculta la telefon. Dar de la zis pana la facut, Cameron s-a impiedicat de slitul lui Justin care a ramas inchis pe tot parcursul scenei.

foto prima pagina shutterstock femeie cu prezervative

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.