Setari Cookie-uri

Top 5 povesti neconventionale de dragoste care iti vor frange inima

5 iubiri imposibile de la Hollywood

2. Somewhere in time – Undeva, candva (1980)

Filmul regizat de Jeannot Szwarc a beneficiat de o distributie speciala, printre care se numara regretatul Christopher Reeve si Jane Seymour, cunoscuta publicului roman pentru rolul ei in serialul Dr. Quinn.

Desi nu a fost aclamat neaparat de critici, publicul a fost receptiv pe povestea de dragoste care traverseaza timpul si spatiul.

Anul este 1972 iar Richard este student la teatru si dupa premiera unei piese scrisa de el, o batrana il opreste si ii pune in mana un ceas de buzunar, insotit de un mesaj ciudat.

In 1980, barbatul ajunge intr-un impas si se refugiaza la un hotel. Aici este fascinat de o fotografie foarte veche a unei femei superbe despre care descopera ca era Elise McKenna, o actrita celebra la inceputul secolului. In urma cercetarilor, isi da seama ca femeia din tablou si batrana care i-a dat ceasul sunt una si aceeasi persoana. In cele din urma, prin intermediul hipnozei si dupa numeroase incercari, Richard calatoreste in timp pana la Elise.

Citește și:

O intamplare nefericita ii desparte pe cei doi, desi au hotarat sa se casatoreasca. Barbatul este trimis inapoi in timpurile moderne unde, in cateva zile, moare de nefericire. Cu toate acestea, printr-o minune, el si Elise isi vor gasi din nou drumul unul pana la celalalt.

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.