Setari Cookie-uri

Top 10 fetisuri sexuale bizare

Cele mai ciudate parafilii si obiceiuri sexuale

Oamenii au gusturi diferite in toate cele, chiar si in ceea ce priveste sexul. Unii dintre ei cauta placerea in locuri sau situatii atat de neobisnuite incat nu iti vine sa crezi ca sunt reale.

1. Pasiunea pentru picioare

SUA sunt un taram al minunilor de tot soiul iar New York este capitala culturala a acestora. In acest oras, de ceva timp, ia amploare fenomenul prostituatelor de picioare. Respectiv barbatii dau intre 100 si 200 de dolari ca taxa de intrare intr-un „spa” mai special in care pot atinge, saruta si linge picioarele femeilor.

foto shutterstock picioare frumoase

2. Fetele si nisipul miscator

N-as putea sa va spun de unde a plecat acest fetis insa exista comunitati intregi dedicate videoclipurile cu fete care se scufunda in nisipuri miscatoare. Ca de exemplu, acesta.

Din fericire, toata povestea e regizata iar Krystal e bine, mersi!

Citește și:

3. Fornifilia

Oamenii care practica acest fetis adora sa fie legati fedeles apoi folositi ca obiecte de mobilier, cel mai des ca masa, rafturi si scaun.

foto shutterstock femei cu corset

4. „Sacroficosie”

Aceasta este o forma de masturbare in public dar pentru molestatorii mai pudici. Acestia isi fac gauri in buzunar ca sa mascheze cat de cat ceea ce-si fac cu mana lor.

5. Prajitura ta miroase a ce?!

Am trei cuvinte pentru voi: parturi pe prajitura. Da, parturi, gaze, aere, vanturi. Din 2008 pana anul trecut a functionat un site care se numea cakefarts.com,unde puteai gasi o femeie care facea exact asta: se aseza pe un tort si tragea parturi deasupra lui. Chiar daca pagina web a disparut intre timp, fetisul a prins si au aparut o sumedenie de astfel de clipuri.

6. Parafilie accidentala

Fetisul acesta se traduce prin obtinerea excitatiei sexuale in urma unui accident de masina, a unui incendiu sau unui alt tip de dezastru.

Citește și:

Hollywood a preluat aceasta idee in filmul Crash, bazat pe romanul cu acelasi nume sscris in 1973 de J.G. Ballard.

7. Salirofilia

Fetisul presupune un act sexual cu o persoana extrem de atragatoare pe care o murdaresti, la propriu, cu ce-ti pica in mana. Atat timp cat e vorba de frisca sau ciocolata, situatia nu e chiar atat de rea dar sunt convinsa ca in meandrele internetului, exista cel putin un forum unde utilizatorii salirofili nu se gandesc fix la lucruri bune de mancat.

8. Plusofilie

Pe scurt, atractia sexuala pentru jucarii de plus, in special fata de ursuleti. Americanii i-au spus ursusagalmatophilia, un cuvant numai bun atunci cand joci spanzuratoarea. Unii dintre adeptii acestui trend, sa-i spunem, isi modifica jucariile astfel incat sa poata face sex cu acestea.

foto shutterstock barbat cu jucarie de plus

9. Mecanofilia

Exista o vorba care musteste de testosteron si spune ca diferenta dintre un baiat si un barbat este pretul jucariilor. Ei bine, unii dintre barbati se indragostesc un pic prea mult de „jucariile” lor mecanizate, cu precadere de masini. Cu siguranta, de azi o sa ma uit un pic ciudat la toti prietenii mei care isi ferechezuiesc masinile o data pe saptamana.

Citește și:

10. Lano-filie

Bine, recunosc, e un cuvant inventat insa descrie perfect acest fetis. Lanofilii sunt cei care se excita atunci cand vad pe cineva imbracat complet in lana. Ma intreb daca are legatura cu zoofilia sau pur si simplu, e vorba de o pasiune aprinsa pentru crosetat.

foto prima pagina shutterstock femeie in latex

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.