Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase mesaje de iertare

Cele mai frumoase mesaje de iertare prin care sa le demonstram celor dragi ca ne pare rau.

Oricat de mult ne-am dori sa nu dezamagim persoana iubita, uneori se poate intampla ca faptele noastre sa o raneasca. Atunci trebuie sa ne amintim ca de la a cere iertare la impacare nu este decat un pas. Indiferent de cat de greu ne vine sa cerem iertare, este esential sa ne gasim curajul de a recunoaste ca am gresit. Putem arata persoanei dragi ca suntem constienti de greseala noastra trimitandu-i cele mai frumoase mesaje de iertare care sa o ajute sa treaca peste dezamagire.

Mesaje de iertare

mesaje de iertare

Foto interior si prima pagina: Cuplu, Shutterstock

1. Ti-am gresit cand te asteptai mai putin. M-am lasat purtat de slabiciunile mele care nu au facut decat sa umbreasca dragostea pe care ti-o port. Iarta-ma!

2. Pentru fiecare clipa in care vorbele mele te-au ranit, in care privirea mea ti-a naruit visurile, in care imbratisarea mea rece a spulberat promisiunile iubirii, iti cer iertare!

Citește și:

3. Cel mai mult ma doare cand iti citesc in ochi dezamagirea. Privirea ta indurerata imi aminteste de faptul ca sunt un simplu om supus greselii. Iarta-ma!

4. A fost o vreme cand promisiunile mele iti dadeau puterea de a merge mai departe. Acum ele nu fac decat sa iti aduca aminte de greselile mele. Sper ca va veni o zi in care vei putea privi cu intelegere in urma. Pana cand va veni acea zi eu ma voi stradui sa fac tot ce imi sta in putinta pentru a-ti arata cat de mult te iubesc. Iarta-ma!

5. De cand te-am facut sa suferi relatia noastra nu a mai fost la fel. Dar acum dragostea noastra poate deveni si mai puternica. Sa trecem peste obstacole si sa lasam trecutul in urma pentru a intampina cu speranta anii pe care ii vom petrece impreuna!

6. Imi pare rau ca te-am dezamagit! Nu iti pot promite ca asta nu se va mai intampla insa iti pot spune cu siguranta ca te voi iubi mereu.

Citește și:

7. Ma doare sa stiu ca te-am facut sa plangi atunci cand trebuia sa razi, sa cazi atunci cand trebuia sa te ridici, sa te indoiesti atunci cand trebuia sa crezi. Iarta-ma!

Citeste si Mesaje de dor

8. Imi lipseste zambetul tau cald cu care ma intampinai de fiecare data cand ma vedeai. Imi va trebui o viata intreaga pentru a-l uita.

9. As face orice ca sa ma ierti pentru a scapa de dorul coplesitor pe care il simt acum pentru tine.

Citeste si Mesaje de iubire

10. Abia acum imi dau seama ca nu am stiut sa apreciez micile momente de bucurie in care imi aratai cat de mult ma iubesti. Iarta-ma!

11. Sper ca nu e prea tarziu sa iti ofer iubirea mea, pe care pana acum am ascuns-o in adancul sufletului pentru ca imi era teama ca ma vei dezamagi. Iarta-ma ca am permis sa treaca asa mult timp fara sa iti spun ca te iubesc!

Citeste si Mesaje de despartire

12. Nu pot suporta gandul ca nu vei mai face parte din viata mea! Iarta-ma!

Citește și:

13. Tu esti cel care ma inspira, cel care ma face sa-mi depasesc limitele si cel care ma ajuta sa imi ating telurile. De aceea te rog sa ma ierti ca nu-ti am fost alaturi si sa imi mai dai o sansa.

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.