Setari Cookie-uri

Cele mai inspirate mesaje aniversare

Bucura-te de ziua speciala a celor dragi, trimitandu-le cele mai frumoase mesaje de aniversare.

Fie ca este vorba de prieteni sau de familie, este important ca de aniversarea celor apropiati sa le transmiti acestora mesaje inspirate care le arate cat de mult inseamna pentru tine aceasta zi speciala. Nu vei da gres cu urmatorele mesaje care sunt concepute in asa fel incat sa te inspire atunci cand vrei sa iti exprimi aprecierea si dragostea.

Mesaje de aniversare: zi de nastere

Foto: Aniversare, Shutterstock

Pentru ca mi-ai umplut viata de culoare cu iubirea si cu loialitatea ta, iti doresc din toata inima sa te bucuri de atat de aceasta aniversare cat si de restul zilelor care vor urma. Nu uita ca iti voi fi alaturi mereu. La multi ani!

Aceasta zi este un nou inceput pentru tine. Acum este momentul sa te indrepti cu pasi siguri spre obiectivele pe care ti le-ai propus si sa faci din viata ta o adevarata capodopera. Sper sa ai parte numai de realizari! La multi ani!

Citește și:

Fie ca zambetele celor dragi sa iti insenineze ziua iar dragostea lor sa te calauzeasca in drumul vietii. La multi ani!

A mai trecut un an. Pentru noi nu ai imbatranit, ci ai ramas la fel. Acelasi zambet cald si aceeasi privire blanda de care ne amintim mereu cu drag, ne ajuta sa trecem peste obstacole. La multi ani, mama!

Pe masura ce au trecut anii, m-ai invatat cum sa traiesc fiecare clipa cu intensitate, cum sa ma bucur de culori, de razele soarelui si de flori, cum sa iubesc. Multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine. La multi ani!

Ma voi gandi mereu cu drag la amintirile nepretuite pe care mi le-ai oferit. Acum este randul meu sa iti daruiesc clipe de neuitat si fii sigur ca nu te voi dezamagi! La multi ani!

Sa te ridici de fiecare data cand esti tras in jos. Sa infloresti odata cu fiecare obstacol depasit. Sa vezi soarele dincolo de norii cerului. Asta iti doresc de ziua ta. La multi ani!

Citește și:

Bucura-te de darul vietii, alungand norii deznadejdii si inseninadu-ti clipele cu amintiri frumoase. La multi ani!

De ziua ta as vrea ca razele blande ale soarelui sa-ti dezmierde fata si sa iti lumineze calea. As mai vrea ca florile sa iti smulga un zambet si sa-ti aline tristetea cu mireasma lor. La multi ani!

Sper ca incepand cu aceasta zi speciala sperantele tale sa se implineasca, florile sa iti zambeasca si fericirea sa te insoteasca! La multi ani!

Astazi iti voi spune o poveste. Totul a inceput cand te-am cunoscut pe tine intr-o zi friguroasa de iarna. Ma simteam descurajat de intorsaturile vietii, dar tu mi-ai deschis ochii; mi-ai aratat ca oamenii pot fi buni, ca obstacolele apar doar ca sa fie depasite, ca visurile pot fi implinite. De atunci am stiut ca imi vei fi alaturi mereu. De aceea, iti reamintesc de aniversarea ta cat de mult insemni pentru mine. La multi ani!

Citește și:

Pe masura ce imbatranesti te maturizezi, capatand mai multa experienta si devenind mai intelept. Dar cum se face ca in acelasi timp iti pastrezi inocenta specifica copilariei? La multi ani!

Foto interior si prima pagina: Cadou, Shutterstock

Mesaje de aniversare: casatorie

A venit si ziua in care sarbatorim impreuna tainele increderii, ale intelegerii, ale dragostei de care ati dat dovada in toti acesti ani de casatorie. La multi ani!

Aniversarea voastra ne ofera prilejul de a sarbatori bucuriile prezentului, amintirile trecutului si promisiunile viitorului. La multi ani!

Pe masura ce au trecut anii, un singur lucru a ramas la fel: dragostea pe care o purtati in priviri atunci cand va aflati unul in fata celuilalt. Sper ca aceasta iubire sa nu dispara niciodata din viata voastra. La multi ani!

Casatoria voastra m-a invatat ce insemna iertarea, rabdarea si prietenia. Imi doresc ca acestea sa va insoteasca in continuare in calatoria lunga a vietii. La multi ani!

Citește și:

Mesaje haioase de aniversare: relatie

Anii care au trecut m-au facut sa-mi dau seama ca nu-mi pot imagina cum ar fi viata fara tine. Probabil ca as spala vasele, as face curatenie si as gati de unul singur. La multi ani!

Aniversarile ar trebui sa fie sarbatorite, dar in cazul nostru acestea nu fac decat sa ne reaminteasca ca vom petrece toata viata impreuna. La multi ani!

Indiferent de ce s-ar intampla stiu ca ma pot baza pe tine mereu. Probabil de aceea si fac atatea lucruri prostesti. La multi ani!

Astazi sarbatorim cea mai mare realizare a ta: faptul ca ai rezistat atata timp alaturi de mine!

Citeste si: mesaje de aniversare pentru iubit

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.