Setari Cookie-uri

15 carti scrise de castigatorii premiului Nobel pe care trebuie sa le citesti

Premiul Nobel pentru literatura se decerneaza din 1901 pana in prezent, exceptie facand doar anii celui de-al Doilea Razboi Mondial. Am facut o selectie speciala de carti ale unor autori de renume, incepand cu Herta Muller pana la Ernest Hemingway si Tagore cu 15 lucrari pe care trebuie sa le ai in biblioteca.

Un veac de singuratate - Gabriel Garcia Marquez

Un veac de singuratate - Gabriel Garcia Marquez

Publicat pentru prima data in 1967, romanul ''Un veac de singuratate'' a fost cel care l-a consacrat pe autorul sau ca fiind unul dintre maestrii narativei contemporane, aducandu-i in 1982 Premiul Nobel pentru literatura. Nu exista nici timp, nici spatiu. Generatii, fapte, personaje se amesteca intre ele.

O epoca se suprapune cu cealalta, visul se confunda cu realitatea, lucrurile evolueaza, si totusi nimic nu pare a se schimba. Totul se petrece la limita dintre tragic si comic, dintre viata si moarte. O lume extravaganta, pe cat de indepartata de a noastra, pe atat de familiara, cuprinsa intr-un vartej de repere care se regasesc in toate amintirile, in toate istoriile marilor familii.

Produs disponibil pe libris.ro

Pret: 38, 16 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.