Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Delikat sarbatoreste 40 de ani de traditie!

40 de ani de Delikat in Romania inseamna 40 de ani de traditie, de mancaruri gustoase romanesti, 40 de ani in care Delikat a fost alaturi de milioane de romani, a dus gusturile mai departe si a tinut familiile reunite in jurul mesei si a savorii culinare romanesti.

O adevarata gospodina stie intotdeauna cum sa isi surprinda familia cu preparate absolut delicioase astfel incat devine o eroina in bucatarie. De aceea, Delikat sare in ajutor cu trucuri care fac minuni atunci cand pregatesti o masa speciala pentru cei dragi.

De 40 de ani, Delikat aduce in inimile si pe mesele romanilor gustul romanesc, adaptat la preferintele actuale ale acestora, la ceea ce ei apreciaza la o mancare traditionala: gustul bun si ingrediente de cea mai buna calitate

Pentru ca moda si frumusetea se afla in topul intereselor feminine, produsele Delikat imbraca straie festive, printr-un ambalaj special, decorat cu brau de sarbatoare.

Acesta a fost creat de Anca Dragu, designer si specialist in pictura pe portelan: "Am pornit creatia de la ideea echipei de brand de a celebra aniversarea a 40 de ani in Romania a brandului Delikat. Pe ei i-au atras creatiile mele inspirate de motivele romanesti pe care le-am ilustrat intr-o colectie de portelan numita "Rapsodia romana", iar mie mi-a placut ideea, mai ales ca iubesc tot ce tine de romanesc autentic.


Initial m-am gadit la hora pe care am ilustrat-o sub forma unui brau ce imbraca pachetul, dans romanesc care are o semnificatie aparte pentru noi si transmite ideea de sarbatoare. Hora este elementul principal al braului de sarbatoare ce imbraca pachetul aniversar. Braul este un element iconic al portului romanesc, in unele zone din tara, braul incepea a fi purtat de fete la varsta maritisului"
.

Simbolurile romanesti au fost alese conform traditiei brandului Delikat si asa a luat nastere noul ambalaj cu brau aniversar. "Simbolurile ce apartin portului si traditiilor romanesti au o semnificatie aparte pentru fiecare dintre noi, le putem oferi noi valente contemporane pentru a le transmite mai departe" povesteste Anca.

Odata cu aniversarea celor 40 de ani, Delikat ofera si cateva premii gospodinelor noastre. Pentru a le castiga, participantele trebuie sa inscrie codul de pe spatele produselor cu ambalaj promotional Delikat pe www.retetaperfecta/ro/delikat.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.