Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase citate de iubire: Alfabetul dragostei dupa John Lennon

Ce vrei tu sa fii cand vei fi mare? Fericit.

John Lennon este unul dintre artistii care si-au lasat profund amprenta asupra muzicii si culturii vestice, in general. Cantaret, compozitor si activist, Lennon a format alaturi de Paul McCartney, George Harrison si Ringo Star trupa cu cel mai mare succes comercial din istorie: The Beatles.

El a fost casatorit de doua ori, intai cu Cynthia Lennon (nascuta Powell) mai apoi cu Yoko Ono, al carui nume l-a preluat oficial. Astfel, numele sau complet este John Ono Lennon.

Pe 8 decembrie 1980, artistul a fost impuscat fatal in spate de 4 ori de catre Mark David Chapman. Ucigasul sau este inca inchis si i-au fost refuzate pana in 2014 8 cereri de eliberare conditionata.

Adult

Ce vrei tu sa fii cand vei fi mare? Fericit.

Bani

Nu imi pasa prea mult de bani, banii nu imi pot cumpara iubire.

Bijuterii

Rog ca oamenii ce stau pe locurile mai ieftine sa aplaude. Iar voi, restul, e ok daca va scuturati bijuteriile.

Citește și:

Concept

Dumnezeu este un concept prin care ne masuram durerea.

Copil

Nu a iesit din pantecul meu, dar Doamne, i-am facut oasele, pentru ca am fost acolo la fiecare masa, am stat langa el cand dormea, si pentru ca inoata ca un peste, pentru ca l-am dus la ocean. Sunt atat de mandru de toate lucrurile astea, dar el este cea mai mare mandrie a mea.

Dar

Avem toti darul asta al iubirii, dar iubirea e ca o planta delicata. Nu poti s-o accepti doar si apoi s-o lasi in dulap, gandindu-te ca se va descurca singura. Trebuie s-o uzi. Trebuie sa ai grija de ea si s-o hranesti.

Dragoste

Traim intr-o lume in care suntem nevoiti sa ne ascundem pentru a face dragoste, in timp ce violenta se practica in vazul tuturor.

Dragoste

Avem nevoie doar de dragoste.

Vizionare placuta


Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.