Setari Cookie-uri

7 filme documentare online GRATUITE

Cele mai bune documentare de pe YouTube

3. After Armageddon

In Biblie, Armaghedon semnifica cea mai mare batalie, lupta dintre si rau dar si momentul in care omenirea isi va gasi sfarsitul. Drama documentara nu are,insa, conotatii biblice si nicio alta implicare religioasa. After Armageddon este povestea unei familii care incearca sa supravietuiasca unui scenariu infiorator: intreaga planeta sa confrunta cu un virus letal.

Panica se raspandeste rapid si orice efort de mentinere a ordinii se dovedeste a fi fara efect. Astfel, societatea se va autodistruge treptat. Ramasi fara hrana, apa potabila, mijloace de transport si comunicare, oamenii care au supavietuit acestui virus trebuie sa gaseasca o cale prin care viata pe Pamant va merge mai departe.

4. War Photographer

Documentarul lui Christian Frei il are in centru pe James Nachtwey, unul ditre cei mai aclamati jurnalisti din lume. War Photographer a primi peste 40 de premii si distinctii internationale, printre care un Peabody in 2003, o nominalizare la Oscar in 2002 si un Emmy in 2004.

Citește și:

Frei il surpinde pe Nachtwey in mijlocul unor conflicte sau atunci cand fotograful imortalizeaza efectele acestora. Chiar daca este unul dintre cele mai bune documentare online, War Photographer poate contine imagini care va vor sensibiliza profund.

5. Born in Brothels

Nascuti in bordel este povestea copiilor care deschid ochii in lume direct in cartierul rosu din Calcutta. Zana Briski si Ross Kauffman sunt cei care au facut documentarul premiat international, incluiv din partea Academiei de Film.

De fapt, Briski s-a dus in Calcutta ca sa fotografieze prostituatele de aici. Treptat, ea s-a imprietenit cu copiii lor si le-a dat cate un aparat de fotografiat. Documentarul contine astfel imagini surprinse de micuti, din perspectivele lor.

foto prima pagina captura YouTube

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.