Setari Cookie-uri

Vibratia numerologica a relatiei tale de cuplu

Calculeaza numarul magic al cuplului tau si descopera-i vibratia numerologica!

Cifra 3

Voi formati un cuplu care stie sa se distreze si sa isi petreaca timpul liber asa cum trebuie si asa cum vor. Mergeti impreuna la petreceri, in cluburi si oriunde va simtiti bine pentru ca faceti atmosfera si va distrati foarte bine unul alaturi de celalat. Trebuie sa va exploatati mai mult intimitatea si sa petrecei impreuna mai mult timp departe de agitatie si alte persoane.

Cifra 4

Relatia voastra de cuplu se bazeaza in principal pe sentimente, pe iubire, dragoste si respect. Increderea pe care o aveti unul in celalalt va da putere sa mergeti mai departe si sa va consolidati relatia din ce in ce mai mult.

Citeste si: Numerologie: Afla cu cine trebuie sa te mariti

Cifra 5

Relatia dintre voi doi se bazeaza in principal pe libertatea pe care v-o oferiti unul celuilalt si pe increderea pe care o acordati relatiei si sentimentelor. Nu renuntati la aceasta libertate pentru ca ea este principalul liant in relatia voastra.

Citește și:

Cifra 6

Relatia voastra este una foarte romantica ce se bazeaza pe intensitatea sentimentelor si clipelelor deosebite petrecute impreuna. Afectiunea, atentia si dragostea sunt cele care mentin flacara iubirii aprinsa in ceea ce va priveste.

Cifra 7

Voi va bazati foarte mult pe dovezile de dragoste si pe respectarea intimitatii si spatiului celuilalt. Fiecare dintre voi are nevoie de propiul spatiu pentru a cugeta si a gandi in liniste atunci cand are nevoie. Atata timp cat o sa respectati acest principiu, lucrurile vor merge foarte bine intre voi.

Citeste si: Ezoteric: Cum iti recunosti sufletul pereche

Cifra 8

Relatia dintre voi doi este foarte bine organizata si stiti sa va delimitai indatoririle. Va impartiti sarcinile si va axati foarte mult pe zona profesionala. Incercati sa lucrati la pasiune si la viata intima pentru ca relatia sa se sudeze si mai mult.

Citește și:

Cifra 9

La voi a fost dragoste la prima vedere si de atunci sunteti nedespartiti. Este posibil ca la un moment dat sa intervina o rutina deranjanta si sa se raceasca relatia. Pentru a evita acest lucru incercati sa petreceti din cand in cand si timp cu prietenii sau unul departe de celalat.

Numerele 11 si 22

Relatia voastra este foarte puternica pentru ca impleteste toate principiile unei relatii sanatoase: incredere, respect, iubire, pasiune, comunicare, fidelitate, simtul umorului, libertate, intelegere si multe alte lucruri care fac ca relatia voastra sa fie una cu adevarat magica.

foto prima pagina: cuplu, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.