Un alt motiv de petrecere se apropie, si mai exact, sarbatoarea de Halloween. Pe data de 30 octombrie toata lumea se costumeaza cat mai original posibil si iese in oras la distractie. Chiar daca la noi nu se respecta in totalitate traditia acestei sarbatori, este un motiv in plus pentru a sarbatorii si pentru a putea intra in pielea personajului preferat.

Am testat lentile de contact trasnite Phantasee – numai bune pentru petrecerea de Halloween!

Daca acum cateva zile va aratam cateva propuneri de costume pentru petrecerea de Halloween, acum a sosit momentul sa va povestesc cate ceva si despre machiajul potrivit pentru o asemena ocazie.

foto: femeie machiata, Shutterstock


Idei de machiaj pentru petrecerea de Halloween


1. Papusa ucigasa

Acest tip de machiaj este unul dintre cele mai solicitate in ultimul timp pentru ca a devenit rapid un trend printre artistii tatuatori si nu numai. Este intr-adevar un machiaj special ce reuseste sa transforme usor orice chip comun intr-un adevarat personaj de petrecere.

Pentru mai multe detalii urmariti filmuletul de mai jos.

sursa video: YouTube.com

2. Vampir sexy

Daca urmariti serialele actuale in care protagonistii sunt fiinte fantastice denumite vampiri, cu siguranta stiti la ce ma refer. Este unul dintre cele mai intalnite tipuri de machiaj la petrecerile de Halloween pentru ca este si foarte usor de realizat.

Urmariti filmuletul de mai jos.

sursa video: YouTube.com

Halloween cu stil: costumatii elegante de diva pe care trebuie sa le incerci
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: