Setari Cookie-uri

Cele mai indraznete idei de machiaj pentru petrecerea de Halloween

Tinuta de la petrecerea de Halloween nu este completa daca nu ai si un machiaj pe masura. Iata cateva idei care sa te inspire si sa te ajute sa iti realizezi singura machiajul perfect!

Un alt motiv de petrecere se apropie, si mai exact, sarbatoarea de Halloween. Pe data de 30 octombrie toata lumea se costumeaza cat mai original posibil si iese in oras la distractie. Chiar daca la noi nu se respecta in totalitate traditia acestei sarbatori, este un motiv in plus pentru a sarbatorii si pentru a putea intra in pielea personajului preferat.

Daca acum cateva zile va aratam cateva propuneri de costume pentru petrecerea de Halloween, acum a sosit momentul sa va povestesc cate ceva si despre machiajul potrivit pentru o asemena ocazie.

foto: femeie machiata, Shutterstock

Idei de machiaj pentru petrecerea de Halloween

1. Papusa ucigasa

Acest tip de machiaj este unul dintre cele mai solicitate in ultimul timp pentru ca a devenit rapid un trend printre artistii tatuatori si nu numai. Este intr-adevar un machiaj special ce reuseste sa transforme usor orice chip comun intr-un adevarat personaj de petrecere.

Citește și:

Pentru mai multe detalii urmariti filmuletul de mai jos.

sursa video: YouTube.com

2. Vampir sexy

Daca urmariti serialele actuale in care protagonistii sunt fiinte fantastice denumite vampiri, cu siguranta stiti la ce ma refer. Este unul dintre cele mai intalnite tipuri de machiaj la petrecerile de Halloween pentru ca este si foarte usor de realizat.

Urmariti filmuletul de mai jos.

sursa video: YouTube.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.