Setari Cookie-uri

Despre Momentul Unic si Liberul Arbitru

Avem sansa de a trai clipe, ore, zile, saptamani, luni, sau poate ani in compania unor persoane. Calitatea ci nu cantitatea ne va marca pozitiv.

Acceptarea: neimpotrivirea fata de ceea ce iti intra in viata neasteptat si frumos, natural si coplesitor, poate parea dificil cateodata. Cursul vietii tale poate lua o noua intorsatura, una pozitiva. Viata ta poate fi imbogatita substantial.

Ti se pot reactiva energii adormite, menite sa-ti lumineze inima, sa te ridice si sa te ajute in evolutia personala. Citeste ceea ce sta in spatele fiecarei persoane si experiente noi din viata ta, incearca sa treci de aparente, de conjuncturi, de preconceptii sau studii statistice menite sa te indeparteze de esenta si adevarul lucrurilor.

Accepta si bucura-te de bunavointa si maretia divina, manifestata cu dragoste si logica de catre Inteligenta Suprema, in viata ta. Culege roadele plantate de catre tine insuti in cursul acestei vieti sau pe parcursul altora, si bucura-te de ele cu toata pofta si prezenta de care poti fi capabil.

Citește și:

Chiar si o clipa suprema de maretie suspendata in timp si spatiu iti poate schimba intr-un mod remarcabil viziunea asupra vietii si te poate imbogati. Este ca si cum ai tine in palma un diamant timp de cateva minute. Energia si frumusetea lui ti-au umplut deja sufletul, te-au impregnat de stralucirea lui. Poate nu iti va apartine acel diamant, dar cu siguranta clipele contactului tau cu el ti-au invadat sufletul, ti l-au umplut de bucurie si frumusete, innobilandu-te, apropiindu-te de conceptul de frumusete, puritate, stralucire. Nu-l vei uita.

Avem sansa de a trai clipe, ore, zile, saptamani, luni, sau poate ani in compania unor persoane. Calitatea ci nu cantitatea ne va marca pozitiv.

Avem optiunea de a alege: sa intindem mana si sa apucam ciorchinele sau sa pretindem ca "sunt acrii strugurii".

Putem culege tot ceea ce simtim ca ne poate insufleti, trezi, creste, fara a crea atasamente obsesive, fara a interfera cu celalalt in scopul modificarii structurii lui. Ne putem imbogati reciproc, fara sa ne abuzam.
Este o forma de detasare, de neimplicare, prin care sa nu obstructionezi drumul nimanui.

Citește și:

Daruind si primind iubire, actionand din punctul cel mai cald si inalt al fiintei tale, vei aduce un plus de valoare si crestere atat persoanei de langa tine cat si tie. Evolutia in tandem alaturi de persoana cea mai potrivita sau apropiata esentei tale, este fascinanta, iar ea se poate rasfrange si poate inspira si pe altii, ridicandu-i si inspirandu-i.

Este un moment unic pe coordonatele TIMP-SPATIU. Unicitatea momentului calculat cu precizie si cu un scop anume, este uluitoare si desavarsita in realizare. Nimic nu este intamplator - este stiut, dar nu inteles, acceptat.

Liberul arbitru si increderea in trairile si vibratiile sufletului la momentul impactului cu persoana sau evenimentul din viata ta iti sunt aliati. Ai libertatea de fi si de a-ti zugravi singur Panza Vietii. Suntem

Creatorii vietii noastre.

Un articol de Corina Vilcu

Citește și:

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.