Setari Cookie-uri

Urari si mesaje de Sf. Mihail si Gavril

Cele mai frumoase urari si mesaje de Sf. Mihail si Gavril: bucura-te de aceasta sarbatoare alaturi de cei apropiati.

Pe data de 8 noiembrie ai ocazia sa-i sarbatoresti pe Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril impreuna cu cei dragi care le poarta numele. Sarbatoarea are un rol important pentru credinciosii care se roaga la acesti conducatori ai cetelor de ingeri. Conform religiei crestine, Sf. Mihail si Gavril fac parte din arhanghelii care ii protejeaza pe oameni cat timp traiesc, purificandu-i de pacate si calauzindu-i in drumul anevois al vietii. Superstiile din folclor ne indeamna sa nu lucram in aceasta zi sfanta si sa aprindem o lumanare pentru cei morti.

Urari de Sfintii Mihail si Gavril

urari de sfintii mihail si gavril

Foto interior si prima pagina: Lumanari, Shutterstock

Fie ca ingerii Mihail si Gavril sa iti dea puterea de a trece peste toate greutatile vietii cu care te confrunti si curajul de a face fata obstacolelor care te coplesesc. La multi ani!

Sper ca de ziua numelui tau sa simti ca fiecare clipa a vietii tale este un motiv de sarbatoare pentru tine. La multi ani!

Citește și:

Zambeste! Este ziua numelui tau, motiv pentru care iti doresc ca Sf. Mihail si Gavril sa iti lumineze calea. La multi ani!

Incepand cu aceasta sarbatoare iti doresc sa fii inconjurat numai de persoanele dragi tie care sa iti aduca bucurie si pace in suflet. La multi ani!

Sa ai parte in aceasta zi speciala de un strop de culoare alaturi de multa veselie si de impliniri cat mai mari. La multi ani!

Cu ocazia acestei sarbatori vrem sa iti amintim ca suntem cu totii cu gandul la tine si ca te sprijinim indiferent de ce se va intampla. La multi ani!

Sf. Arhangheli Mihail si Gavril sa te calauzeasca in calea ta spre fericire si sa te ajute sa obtii ceea ce iti doresti.

Citeste si Sms de Sf. Mihail si Gavril

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril pentru iubit

Te-am gasit in inima mea atunci cand ma asteptam mai putin. De atunci am inceput sa traiesc o frumoasa poveste care parca nu se va sfarsi niciodata. Pentru asta iti multumesc si iti urez cu multa dragoste: La multi ani!

Citește și:

Vreau sa-ti reamintesc de ziua ta ca iti voi fi alaturi mereu si te voi sustine in tot ceea ce faci. Te iubesc!

Mi-as dori ca impreuna sa trecem peste deznadejde si sa ne putem bucura de fiecare vis implinit care ne va apropia si mai mult. La multi ani!

Trimite felicitari de Sfantul Mihail si Gavril

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.