Setari Cookie-uri

Urari si mesaje de Mihail si Gavril

Cele mai frumoase urari si mesaje de Mihail si Gavril. Urari si mesaje emotionante de Mihail si Gavril.

Sfintii Mihail si Gavril se sarbatoresc in fiecare an pe data de 8 noiembrie, iar peste 1321000 de romani le poarta numele.

In limba ebraica, numele “Gavril” inseamna “Dumnezeu este puterea mea”, iar numele “Mihail” inseamna “cel care este asemenea lui Dumnezeu”. Acestia sunt considerati cei mai importanti arhangheli in cultul bisericesc.

Numele derivate din numele Mihail sunt: Mihai, Mihaela, Mihaiela, Michi, Misa, Mihaita, Misu, Mihnea, Mihaila, Mihalache, Mihalcea sau Mihu. Numele derivate din numele Gavril sunt: Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabita, Gavriil, Gavrila.

Arhanghelii din calendarul bisericesc sunt descrisi ca fiind conducatori ai cetelor de ingeri, avand aripi si purtand sabii, ca simbol de biruinta. De asemenea, se considera ca arhanghelii sunt calauze ale sufletelor in drumul spre Rai.

Citește și:

Praznuirea Arhanghelilor Mihail si Gavril se face deoarece, in traditia populara, se spune ca vor asista la judecata de apoi si ca au puterea de a curata constiinta omului de pacate.

In sambata de dinanintea sarbatorii Sfintilor Mihail si Gavril se fac praznice pentru sufletul mortilor. Este important ca fiecare om sa aprinda cate o lumanare, pentru ca aceasta ii va fi “lumina de veci” in lumea de dincolo. Lumanarile se aprind atat pentru oamenii in viata, cat si pentru cei care au adormit fara a avea pe cineva care sa ii vegheze cu o lumanare la capatai.

Cu siguranta, fiecare dintre noi avem cel putin cu membru al familiei, un prieten sau o cunostinta care poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril. Este o zi speciala pentru ei, o zi care trebuie sarbatorita cu urari si mesaje calde.

Cateva dintre cele mai frumoase si emotionante urari si mesaje de Mihail si Gavril gasesti in randurile de mai jos.

Citește și:

Urari de Mihail si Gavril Urari si mesaje de Mihail si Gavril

  • Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, Sfintii Mihail si Gavril si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! La multi ani!
  • Arhanghelul Mihail, inger al adevarului si dreptatii sa-ti stea alaturi mereu, la bine si la greu, sa-ti lumineze calea si sa-ti arate destinul. La multi ani, Mihai!
  • Ingerul Mihail sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La multi ani!
  • De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui, mai putin una - sa ai si pentru Craciun!
  • Gabriel(a) te felicit cu ocazia zilei de nastere si iti urez un cer senin, un soare stralucitor, fericire deplina si tot ceea ce este mai pur si mai luminos. Fie ca aceasta sarbatoare sa-ti aduca in dar realizarea tuturor visurilor!
  • De Sfantul Gabriel as vrea ca noaptea sa nu cada prea devreme! Iar daca va cadea sa iti aduca in dar un cer cu multe stele! Si cea dintai care o sa cada, as vrea sa fie steaua mea! Tu s-o privesti, ea sa iti sopteasca… te felicit de ziua ta!

Mesaje de Mihail si Gavril

  • Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani, Mihai!
  • De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani, Gabriel!
  • Fie ca sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!
  • Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani, Gabi!
  • De Sfintii Mihail si Gavril, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!
  • Urari si mesaje de Mihail si Gavril Ingerii Mihail si Gavril sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca fericire in inima si in suflet si sa fie intotdeauna cu tine! La multi ani!
  • De ziua ce-ti surade-n prag, Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag, Si mai frumos pe lume.
  • De ziua ta, iti daruiesc un buchet de culoare si veselie care sa iti aduca noroc in viata si prieteni in casa in aceasta zi. La multi ani!
  • La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!
  • Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer “La multi ani!”
  • Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani!

Poti trimite o felicitare speciala de Sfintii Mihail si Gavril accesand:

Citește și:

Felicitari de Sfantul Mihail si Gavril

Iti recomandam sa citesti si:

Urari, mesaje si sms-uri de Sfantul Dumitru

Urari de Sfantul Ilie

Urari de Sfantul Valentin

Urari de Sfantul Andrei

Cele mai frumoase urari de Craciun

Urari de Anul Nou

Sursa foto interior si prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.