Setari Cookie-uri

Cadouri de Craciun pentru iubitul tau

Iata cateva idei de cadouri de Craciun pentru iubitul tau!

Nu mai este mult pana in noaptea in care Mos Craciun isi face curaj, coboara pe horn (sau intra pe geam daca inca il mai tin picioarele) si ne lasa sub bdrad cele mai frumoase daruri atent alese din lista noastra de preferinte.

La radul nostru, trebuie sa il ajutam sa ajunga la cat mai multe persoanre care au fost cuminti. Chiar daca se incadreaza sau nu, partenerul nostru merita si el un cadou, oricat de micut, pentru ca de Craciun trebuie sa fim mai bun si sa ii bucuram pe cei din jur.

foto: cuplu fericit, Shutterstock

Idei de Cadouri inspirate pentru iubit

Surprinde-ti iubitul de sarbatori cu daruri perfect alese pentru gusturile lui.

Obiecte vestimentare

Pulover

Chiar daca spun ca ei nu se dau in vant dupa haine, nu vor refuza niciodata un pulover modern pe care sa il asorteze la pereche ade jeansi preferati, asa ca este o alegere buna ori de cate ori esti in pana de idei.

Citește și:

Vesta

Daca este stilul sportiv, o vesta va fi mereu pe placul lui pentru ca o va putea asorta la pereche de tenisi de care parca s-a indragostit.

Cardigan

Aici trebuie sa ai grija un pic. Daca nu este un mare fan al articolelor vestimentare moderne, trebuie sa alegi ceva simplu si deloc sofisticat, insa daca gusturile lui sunt un pic excentrice, poti sa indraznesti si sa risti un pic cu ceva mai special.

Esarfa

Pe timp de iarna cu siguranta ii va fi de folos si il va incalzi atunci cand nu esti langa el.

Produse de ingrijire si cosmetice

Parfum

Da! Pentru ca este iubitul tau si pentru ca ii cunosti gusturile, poti sa apelezi la parfumul lui preferat. Cu siguranta va aprecia.

Seturi de ingrijire faciala

In sezonul rece, pana si barbatii apeleaza la trucuri de ingrijire pentru ca pielea lor sa ramana la fel de catifelata ca si pana acum.

Seturi de ingrijire corporala

Citește și:

Barbatii se dau in vant dupa geluri de dus cu parfum barbatesc, sampoane si diferite saruri de baie, chiar daca nu vor sa recunoasca.

Gadgeturi

Telefon

Poate ca va fi un efost din partea ta sa ii iei exact telefoul pe care si-l doreste, dar cu siguranta va fi in culmea fericirii si va aprecia enorm gandul tau.

Tableta

Astfel de jucarioare sunt bine venite intotdeauna si mai mult decat apreciate in randul iubitilor nostrii parteneri.

Accesorii

Accesoriile pot fi daruite ca un bonus pe langa un alt cadou mai mare. Cu siguranta le vor gasi o intrebuintare destul de buna.

Idei inspirate

Bilete de avion

Pentru o mini vacanta de iarna, sau chiar pentru vacanta de vara. Va fi in culmea fericirii stiind ca te gandesti si la el si ca il incluzi in planurile tale de viitor.

Croseteaza-i un pulover

Si asta doar ca sa te distrezi si sa ii arati cat de dibace esti tu atunci cand vine vorba despre cadouri unice.

Citește și:

Fa-i o poveste

Daca printre viciile lui se regaseste fumatul, cumpara-i un trabuc special, o sticla de coniac si toate accesoriile pentru a-si putea face siesta precum gentlemanii anilor ’80. Ascunde-i toate aceste obiecte prin casa si da-i cate un indiciu pentru fiecare. Va fi cu siguranta o distractie pe cinste, iar surpriza pe masura.

Personalizeaza un obiect

O cana, un calendar sau o fotocarte sunt cateva dintre ideile pe care le poti personaliza cu pozele voastre si un citat frumos. Daca vrei sa apelezi la un tricou, fii mai creativa si scrie-i ceva frumos.

Lasa-ti imaginatia sa zboare

Gandeste-te ce l-ar da pe spate si fa in asa fel incat sa il surprinzi in cel mai placut mod posibil.

Foto prima pagina: cuplu tanar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.