Setari Cookie-uri

Interviu cu Smiley: "Iubirea nu poarta neaparat, in sine, o explicatie logica"

Viata unui artist, in general, e una foarte aglomerata, si presupune foarte mult timp petrecut departe de casa. E dificil sa te dedici suficient si vietii personale.

Zilele trecute, am avut ocazia sa ma intalnesc cu Smiley la un eveniment, asa ca am profitat de ocazie si i-am rapit cateva minute pentru un scurt interviu. Am reusit sa aflam ce planuri are de sarbatori, ce ne pregateste pentru noul an, si mai ales, ce se intampla in viata lui personala, informatii pe care le-am obtinut cu greu, Smiley nefiind un artist care sa isi expuna viata personala foarte mult.

Ne-a vorbit insa cu drag despre proiectele muzicale, despre ce a mai facut in ultimul timp, iar la final le impartaseste cititoarelor noastre cateva ganduri de sarbatori.

1. Cu o mica intarziere, echipa Kudika, iti ureaza La multi ani! Spune-ne cum ai petrecut de ziua ta si care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ai primit?

Multumesc frumos. De ziua mea am petrecut acasa, alaturi de familie si de oamenii apropiati. Cel mai frumos cadou a fost faptul ca i-am putut avea pe toti cei dragi langa mine si casa a fost neincapatoare. E un sentiment frumos sa stii ca atat de multi oameni sunt acolo pentru tine.

Citește și:

2. Recunosc, am tras cu ochiul pe Instagram si am vazut ca ai inceput filmarile pentru un nou videoclip. Poti sa ne dai mai multe detalii? Ce surpriza le pregatesti fanilor?

Este vorba despre clipul piesei "I wish", cel mai recent single de pe albumul "Acasa". Este o piesa romantica, de dragoste, care vorbeste despre un moment pe care as vrea sa il retraiesc la nesfarsit. Clipul este diferit ceea ce am facut pana acum, este filmat intr-o maniera inedita, dar se potriveste perfect cu starea piesei.

3. Muzica este prima ta pasiune, dar ai inceput sa fii prezent din ce in ce mai mult si in lumea televizunii. Care dintre cele doua domenii te defineste mai mult?

Inainte de toate, eu sunt muzician. Muzica este si va fi prima mea dragoste. Televiziunea am descoperit-o mai tarziu, dar incerc sa dau ce am mai bun pe ambele planuri. Am avut parte de oportunitati si satisfactii atat pe plan muzical, cat si ca om de televiziune si voi continua pe drumul acesta atat timp cat voi putea sa ii fac fericiti pe cei care ma asculta si pe cei care ma privesc.

Citește și:

4. Timpul zboara mult prea repede, iar sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi. Ce planuri ai pentru anul acesta?

Imi doresc ca anul acesta, in masura in care imi va permite timpul, sa stau cat mai mult cu familia si cu cei dragi de sarbatori. De Craciun, probabil ca voi fi acasa, iar de Revelion ma intorc pe scena, ca in fiecare an.

5. Asa cum se obisnuieste, la final de an ne stabilim obiectivele pentru anul ce vine. Care este principalul obiectiv pe care l-ai stabilit pentru anul 2015?

Sunt multe, foarte multe obiective pentru anul 2015. Nu as putea, in acest moment, sa numesc unul anume, intrucat toate mi se pare importante. Imi doresc sa am timpul si inspiratia sa le indeplinesc pe toate.

6. Ce surprize muzicale le pregatesti fanilor pentru noul an?

Se munceste intens la acest capitol. Nu pot sa dezvalui nimic inca, pentru ca nu s-ar mai numi "surprize". Tot ce pot sa spun este ca pregatim lucruri frumoase pentru 2015.

Citește și:

7. Am vorbit despre anul 2015, dar am uitat sa te intreb cum a fost anul 2014 pentru tine. Care este cea mai mare realizare a ta pentru anul ce se apropie de final?

2014 a fost un an plin de evenimente si a debutat cu una dintre cele mai magice experiente din viata mea: concertul din luna martie de la Sala Palatului. Concertul a marcat lansarea albumului "Acasa" si am cantat cu casa inchisa.

Sa urci pe scena si sa vezi peste 4000 de oameni nerabadatori sa te asculte, sa cante impreuna cu tine, este pur si simplu incredibil. A fost un concert in timpul caruia am trecut prin toate emotiile posibile.

8. Daca te-ai gandit ca ai scapat, am cateva intrebari si despre viata ta personala. Ai sustinut mereu ca nu ai timp pentru o relatie. Crezi ca odata cu noul an o sa reusesti sa iti faci timp si pentru asta?

Viata unui artist, in general, e una foarte aglomerata, si presupune foarte mult timp petrecut departe de casa. E dificil sa te dedici suficient si vietii personale. Probabil ca va veni si momentul potrivit pentru o relatie. Daca se va intampla anul viitor sau peste doi sau trei ani, nu stiu.

Citește și:

9. Care este lucrul care te atrage cel mai mult la o femeie si te determina sa te implicit intr-o relatie?

Nu as putea sa spun ca admir ceva anume la o femeie, in general. Nu am facut un portret-robot al femeii ideale si nici nu stiu daca exista. Ma implic intr-o relatie daca simt ceva pentru persoana respectiva, iar iubirea nu poarta neaparat, in sine, o explicatie logica.

10. Pentru ca se apropie sarbatorile, pe final te rog sa le adresezi o urare cititoarelor noastre.

Le doresc sa fie respectate si iubite, sa se bucure de aceste sarbatori frumoase impreuna cu toti cei dragi si sa aiba un An Nou mai frumos, mai bogat si mai vesel.

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.