Numerologie 2015: Previziuni in dragoste, cariera si bani in functie de Numarul Personal pentru 2015

Numerologie 2015: Previziuni in dragoste, cariera si bani in functie de Numarul Personal pentru 2015

Cu un banal calcul numerologic, poti afla ce iti rezerva anul 2015 pe plan sentimental, profesional si financiar!

Cu un simplu calcul al Anului personal, poti patrunde in tainele numerologiei si poti afla ce iti rezerva 2015 pe plan sentimental, profesional si financiar. Aduna ziua nasterii si luna nasterii pana cand vei obtine o singura cifra. Pasul urmator este acela de a aduna cifra respectiva cu 8, numarului anului 2015 (2015=2+0+1+5=8). Daca rezultatul obtinut este format din doua cifre, acestea se aduna intre ele pana cand se va obtine una singura. Cifra respectiva va reprezenta Numarul tau personal pentru 2015.

Cum se calculeaza Anul Personal pentru 2015?


Foto: Numerologie, numere via Shutterstock

Spre exemplu, pentru o persoana nascuta pe 12 aprilie, calculul anului personal pentru 2015 se va face astfel:

  • Se aduna ziua nasterii cu luna nasterii. 12 (ziua) + 4 (luna) = 16. Cele 2 cifre se reduc la una singura: 1+6=7
  • 7, rezultatul obtinut care reprezinta cifra personala, se aduna cu 8, numarul anului 2015. 7+8 = 15. Fiind format din doua cifre, 15 se reduce la o singura cifra. Astfel 15 = 1+5 =6.

Prin urmare, pentru o persoana nascuta pe 12 aprilie, anul personal pentru 2015 va fi 6.


Previziuni numerologice pentru 2015

Anul personal 1 pentru 2015

Te asteapta un an fabulos, plin de promisiuni. Energia cosmica este de partea ta. Cu putin efort si munca, vei putea duce la bun sfarsit ceea ce ai inceput in 2014. In acelasi timp, 2015 este un an important pentru tine, avand un impact decisiv asupra a ceea ce intentionezi sa faci in urmatorii 9 ani. Chiar daca in general, 2015 este pentru tine un an norocos din punct de vedere financiar, ar putea aduce cu el si o noua relatie de dragoste. Anul nu este pentru tine unul linistit, ci plin de evenimente, provocandu-te sa actionezi acolo unde este cazul. Unele incercari iti vor testa taria de caracter si vointa si s-ar putea sa fie doar premizele pentru a porni pe un nou drum in viata. Este esential ca in acest an sa mizezi pe 3 cuvinte: independenta, curaj, individualism.

Anul personal 2 pentru 2015

Totul este posibil in acest an si s-ar putea sa incepi o viata noua sau chiar sa te muti intr-un loc nou. Ai multa putere de munca si perseverenta si vei reusi sa iti imbunatatesti viata, dar si sa aduci mici schimbari in bine in viata celor care sunt importanti pentru tine. 2015 are o vibratia puternica pentru cei cu anul personal 2 si de aceea este important sa iti aliniezi propria energie vibratiei cosmice generale. Indiferent de forma acestora, 2015 va viza de multe ori colaborarile. Vibratiile sunt in general favorabile casatoriei, dar si formarii de noi prietenii si legaturi. Pe plan emotional, daca esti intr-o relatie, este important sa te echilibrezi interior caci urcusurile si coborasurile nu vor fi putine anul acesta. Atunci cand vine vorba de luat decizii importante pentru tine in noul an, este bine sa te asiguri ca nu te vei lasa influentata de opiniile celorlalti.

Anul personal 3 pentru 2015

Daca iti doresti sa incepi ceva nou, 2015 se anunta a fi un an minunat pentru tine din acest punct de vedere. 2015 are in vedere dezvoltarea personala, creativitatea si ii va sprijini pe cei care se implica in proiecte noi. Succesul este garantat pentru cei care lucreaza in domenii ce le solicita creativitatea. O viata sociala activa in acest an te poate aduce aproape de visurile tale, iar comunicarea devine cuvantul magic al anului. Vei calatori mult, vei cunoaste mult, vei realiza multe. Este important sa iei lucrurile asa cum sunt si sa nu te panichezi din cauza agendei tale mult prea aglomerate. Lasa-te purtat de val, fa ceea ce ai de facut si lasa-te calauzit de bucuria de a trai, de a fi si de a face.

Anul personal 4 pentru 2015

2015 este un an promitator, excelent chiar pentru cei care vor sa isi imbunatateasca cunostintele, sa invete sau sa reorienteze profesional. Totodata, va fi cu siguranta un an pe care nu il vei uita niciodata deoarece te va obliga sa preiei in propriile maini carma destinului tau. Munca este cuvantul de baza care iti va defini intregul an si care te va aduce aproape de ceea ce iti doresti. Este important sa nu amani si sa duci la bun sfarsit ceea ce ai inceput. Amanarea nu va face decat sa ingreuneze lucrurile pentru tine. Oportunitati de afaceri si de imbunatatire a situatiei financiare apar mai ales pe la jumatatea anului si ar fi bine sa profiti de ele. Este posibil chiar sa pleci in strainatate pentru niste cursuri de perfectionare sau in interes de serviciu. Ai grija si de sanatatea ta si nu trece cu vederea importanta unei alimentatii sanatoase in viata ta. Relaxeaza-te mai mult si evita stresul pe cat posibil.

Citeste continuarea pe Garbo

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri