Setari Cookie-uri

Filme 2015: top 5 filme de vazut anul acesta

Anul 2015 se anunta unul mult mai bogat si mai bun din punct de vedere al filmelor care vor umple salile cinematografelor.

Filmele se afla printre pasiunile noastre si asteptam cu nerabdare in fiecare an sa ne lasam atrase si fermecate de noi povesti si lumi incredibile. Anul care a inceput ne va rasfata cu filme pentru toate gusturile, de la continuari de succes, la noi filme senzationale si interesante. Am facut pentru voi o selectie cu cateva dintre filmele pe care nu trebuie sa le ratezi in 2015.

Top 5 filme 2015

1. The Divergent Series: Insurgent (Martie 2015)

Filmul continua seria evenimentelor din Divergent si ii are in prim plan pe Tris (Shailene Woodley), Four (Theo James) si Caleb (Ansel Elgort) care calatoresc spre un Chicago apocaliptic. Tris, marcata de tot ce s-a intamplat si de faptul ca si-a pierdut ambii parinti, accepta sa faca parte dintre Divergenti si sa lupte impotriva lui Jeanine (Kate Winslet) si a armatei sale, nestiind riscurile la care se supune daca o ia pe acest drum. Filmul promite sa fie mai spectaculos decat prima parte si sa ofere mai multa actiune. Un nou nume mare care va aparea si va avea un rol important e cel a lui Naomi Watts.

Citește și:

2. 50 shades of Grey (Februarie 2015)

Adaptarea cinematografica a best-seller-ului scris de E. L. James va aparea de ziua Sfantului Valentin si este unul dintre cele mai asteptate filme ale anului. Povestea ii are in centru pe studenta naiva Anastasia Steele (Dakota Johnson) si Christian Grey (Jamie Dornan) un cuceritor desavarsit si misterios om de afaceri, iar intre ei se leaga o relatie plina de erotism, pericole si secrete intunecate.

3. The Age of Adaline (Aprilie 2015)

Un film deosebit in care realitatea se imbina cu magia. Filmul spune povestea incredibila a unei femei nascute in 1908, Adaline (Blake Lively), care, dupa ce sufera un grav accident de masina, devine nemuritoare si nu mai imbatraneste deloc, ramanand pe parcursul a opt decenii, la varsta de 29 de ani. Consecintele acestui eveniment nu sunt deloc usoare, Adaline fiind fortata sa traiasca mereu pe fuga din pricina secretului sau. Viata ei se schimba insa radical, in momentul in care o noua iubire apare in viata ei si sufletul ii este rascolit mai mult ca oricand.

Citește și:

4. Mortdecai (Ianuarie 2015)

Mortdecai este o comedie cu spioni, care il are in rolul principal pe Charles Mortdecai (Johnny Depp), un dealer de arta aristocrat ce porneste in cautarea unui tablou furat. Se zvoneste ca acesta ar contine un cod secret si anume, cheia spre aurul ascuns al nazistilor. Pentru a-si indeplini misiunea eroul va trece prin foarte multe aventuri fiind nevoit sa pacaleasca raufacatori rusi, agenti secreti ai MI5, un terorist interantional, dar si pe superba sa sotie, Johanna (Gwyneth Paltrow). Nu mai este nevoie sa spun ca sunt nerabadatoare sa il revad pe Johnny Depp intr-un rol neobisnuit si amuzant. Din distributie mai fac parte si Ewan McGregor, Paul Bettany, Aubrey Plaza si Jeff Goldblum.

5. Tomorrowland (Mai 2015)

Filmul este un SF promitator si interesant, desprins din lumea fantastica Disney. Actiunea are loc intr-un tinut fascinant si extrem de avansat din punct de vedere tehnologic. In centrul actiunii se afla un inventator genial, interpretat de George Clooney, care pentru a salva Pamantul, trebuie sa faca tot posibilul pentru a se intoarce in Tomorrowland. Lui i se va alatura si o adolescenta curioasa si inteligenta, interpretata de Britt Robertson, amandoi pornind intr-o misiune plina de pericole, incercand sa descopere secretele unui loc enigmatic.

Citește și:


Foto prima pagina:
film, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.