Setari Cookie-uri

Paul Ferrini: 14 pasaje puternice din Iubirea fara conditii

Paul Ferrini este autorul mai multor carti spirituale, intre care 'Iubirea fara conditii', care este un best-seller international. Prin tot ceea ce face, Paul Ferrini a reusit sa ajute sute de mii de oameni sa gaseasca pacea interioara si iertarea pentru a permite prezenta Divina si o mai buna intelegere fata de cei din jur.

Paul Ferrini ne poate ajuta si pe noi astazi, oadata ce lasam aceste pasaje sa ne patrunda in suflete. Cartea Iubirea fara conditii poate fi acizitionata si in Romania, via libraria online Elefant.ro.

1. Nu fi preocupat de ceea ce altii fac sau lasa nefacut. Nu e responsabilitatea ta de a evalua gandurile sau faptele lor. Doar atat: fii responsabil pentru modul in care gandesti si actionezi tu.

2. Greselile sunt oportunitati pentru a invata. A-l condamna pe fratele tau pentru faptul ca face greseli inseamna a pretinde ca tu esti fara de greseala ceea ce nu este adevarat. Care dintre voi va arunca primul piatra?

3. Invata sa discerni. Nimeni de pe pamant nu are un raspuns mai bun pentru tine decat acela pe care tu il vei gasi prin increderea in tine insuti si in mine.

Foto: Shutterstock.com; lebede, iubire


4.
Gandurile care nu ajuta trebuie eliminate. Iata esenta antrenamentului mintii. Trebuie retinute numai gandurile care binecuvanteaza si ne recheama la adevar.

Citește și:


5.
Nimeni nu este atat de aspru cu tine asa cum esti tu insuti. Asemeni tuturor fratilor tai, suferi de un profund sentiment de imperfectiune si nevrednicie. Te urmareste sentimentul ca ai facut niste greseli teribile pentru care, mai devreme sau mai tarziu, vei fi pedepsit de autoritati umane sau de vreo autoritate abstracta spirituala, cum ar fi Dumnezeu sau legea karmica.

6. A cauta pe cineva special, care sa-ti furnizeze iubirea pe care parintii tai nu au fost in stare sa ti-o ofere, nu este o rezolvare, ci doar va agrava lucrurile. Sa nu fii surprins, daca partenerul sau partenera pe care i-ai ales sunt intruparea perfecta a parintelui cu care ai cele mai multe de vindecat. Nu poti sa nu ajungi fata in fata cu propriile tale rani. Parintii, sotii si copiii sunt aici ca sa te ajute sa vezi propria ta nevoie de vindecare iar tu, la randul tau, indeplinesti aceeasi functie in vietile lor.

Citește și:

7. Cautarea iubirii neconditionate intro lume a conditiilor este sortita, in mod inevitabil, esecului. De vreme ce toti fratii tai actioneaza conform unor tipare bazate pe rusine sau vina, ei nu iti pot oferi iubirea pe care stii ca o meriti si nici tu nu le-o poti oferi lor.

8. Cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa va ridicati unul altuia starea de constienta asupra iubirii ce va este necesara si sa incepeti sa va asumati responsabilitatea de a v- o darui voua isiva. Daca nu-ti asumi responsabilitatea de a aduce iubirea in propriile tale rani, nu vei iesi din ciclul vicios atac/aparare, vina si invinuire.

Citeste mai departe>>> Paul Ferrini: 14 pasaje puternice din Iubirea fara conditii

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.