The Gurdjieff Folk Instruments Ensemble concerteaza in Romania

The Gurdjieff Folk Instruments Ensemble concerteaza in Romania

Sensiblu este alaturi de The Gurdjieff Folk Instruments Ensemble la primul lor concert in Romania.

comunicat de presa:

Cu sprijinul Sensiblu, ansamblul The Gurdjieff Folk Instruments, castigatorii Premiului Edison Jazz/World 2012 pentru cel mai bun album international, vin pentru prima oara in Romania. Cei zece muzicieni, printre care cei mai renumiti interpreti profesionisti de muzica instrumentala traditionala din Armenia, vor concerta la Sala Radio din Bucuresti pe 26 martie, cu incepere de la ora 20.00.

Sonoritatile armene, grecesti, kurde, asiriene sau arabe poarta ascultatorii intr-o rara calatorie, plina de mister si lirism.

Din programul concertului de la Bucuresti fac parte compozitiile lui G.I.Gurdjieff si Komitas Vardapet, interpretate la pian si la instrumente traditionale precum duduk, kamancha, oud, kanon sau blul. Este al doilea eveniment din turneul european 2015 al ansamblului, care cuprinde printre alte tari, Germania si Olanda.

Unul dintre muzicienii The Gurdjieff Folk Instruments Ensemble, Emmanuel Hovhannisyan, interpret la duduk, a mai fost prezent in Romania la invitatia Sensiblu. Emmanuel a facut parte din proiectul Roots Revival Romania, care a derulat un turneu in 4 orase, in primavara lui 2014, respectiv un turneu in 10 orase in toamna anului trecut, ambele cu sprijinul Sensiblu.

Ansamblul Gurdjieff este compus din:
Levon Eskenian – aranjamente muzicale si director artistic
Emmanuel Hovhannisyan - duduk
Avag Margaryan - blul
Armen Ayvazyan - kamancha
Aram Nikoghosyan - oud
Meri Vardanyan - kanon
Vladimir Papikyan - santur
Davit Avagyan - tar/saz
Mesrop Khalatyan - dap/dhol
Norayr Gapoyan - duduk

Biletele pentru concertul The Gurdjieff Folk Instruments Ensemble pot fi achizitionate prin reteaua magazinelor Eventim, sau online pe www.eventim.ro.

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri