Sarbatoare si pentru oamenii strazii

Sarbatoare si pentru oamenii strazii

A doua zi de Paste Asociatia Zambetul Ingerilor a organizat o actiune caritabila, cu ajutorul partenerilor Billa, Carrefour si Starbucks care au oferit toate ingredientele necesare pentru a pregati masa de Paste a oamenilor strazii. Au fost hraniti peste 120 de oameni de toate varstele.

Chef Jakob Hausmann a gatit 80 de kilograme de gulas de pui, iar vedetele transformate in voluntari (Adina Buzatu si fiica ei Sara, Florin Chilian, Giani Kirita, Adina Galupa, Cristina Herea) au servit mancarea calda oamenilor strazii si le-au impartit oua rosii, cozonac si cafea. Vedetele si-au rupt din timpul lor alaturi de cei dragi si au venit sa le faca sarbatoare Pastelui un pic mai frumoasa si celor mai putin norocosi. Retail jobs

Asociatia Zambetul Ingerilor a initiat in urma cu 2 ani, campania de prevenire a cersetoriei “Sendvisul de la miezul noptii” ce are ca scop combaterea cersetoriei si prevenirea traficului de persoane in vederea cersetoriei, realizand si un parteneriat cu Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane.

Este singura campanie ce are caracter permanent, desfasurandu-se 365 de zile pe an, in zona Garii de Nord. Aceasta actiune facuta de Paste vine in completarea a ceea ce face asociatia noapte de noapte.

Sensibilitatea societatii civile la greutatile oamenilor cu nevoi si fara adapost a generat mereu compasiune si a determinat actiuni umanitare prin contributii directe si/sau indirecte, sub forma materiala, in general bani. Ba mai mult, pentru a profita de pe urma sensibilitatii societatii civile, organizatiile interlope au dezvoltat retele organizate de trafic cu fiinte umane in vederea cersetoriei. Aceste organizatii criminale nu exploateaza si manipuleaza doar persoanele aflate la limita subzisentei, transformandu-le in cersetori pe care ii plaseaza pe strada in vederea obtinerii de profituri dupa urma acestora, ci si latura umana, etica si civica a cetatenilor care fac donatii directe de bani catre cersetori.

Pentru combaterea fenomenului cersetoriei, A.Z.I. propune un proiect socio - umanitar printr-un proces sustint de informare catre societatea civila si prin asigurarea de hrana zilnica a cersetorilor si persoanelor fara adapost.

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri