Setari Cookie-uri

Cum iubeste zodia Balanta?

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Balanta si femeia Balanta in dragoste si viata.

Cum iubeste barbatul Balanta?

Un barbat nascut in aceasta zodie are mult succes pe plan amoros pentru ca stie sa fie sarmant, echilibrat si empatizeaza destul de usor.

In plus, pentru ca tine destul de mult la eticheta, stie sa faca gesturi elegante. Desigur, unele dintre ele pot fi considerate usor desuete insa pentru ca sunt facute sincer si cu naturalete, isi ating tinta cu succes.

Chiar daca pot fi considerati seducatori innascuti, barbatul Balanta are standarde foarte inalte. Prin urmare, in viata va avea destui parteneri insa la inima lui se ajunge destul de greu, in ciuda naturii prietenoase.

Este foarte posibil sa piarda ocazii importante din cauza acestui cult al perfectiunii insa, in general, prefera sa isi asume acest risc decat sa traiasca pentru restul vietii alaturi de un partener care nu se va ridica la inaltimea asteptarilor unui barbat in Balanta.

Citește și:

Cum iubeste femeia Balanta?

O femeie nascuta in aceasta zodie este cel putin la fel de seducatoare ca un barbat in Balanta. Ea va sti sa acapareze atentia nu doar prin imaginea ei mereu eleganta si foarte ingrijita, ci si prin inteligenta, bun gust si conversatie spumoasa. Atunci cand isi doreste acest lucru si serveste intereselor sale, femeia Balanta se poate face absolut nevazuta in multime.

Nu este o persoana geloasa pentru ca e perfect constienta de atributele sale insa nu va tolera infidelitatea si va lua acest lucru ca pe un afront personal. Va trata o aventura de-ale partenerului ca pe o chestiune personala si nu trebuie sa fie de mirare daca se va razbuna, eventual intr-o maniera asemanatoare.

In ceea ce priveste viata profesionala, o femeie in aceasta zodie va sti sa o impace cu cea personala fara sa para ca depune eforturi foarte mari sau ca face sacrificii, chiar daca se intampla cu adevarat asa. Tine foarte mult la aparente iar in vocabularul ei nu exista expresia „nu se poate”.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock femeie bruneta

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.