Setari Cookie-uri

Top 5 amante care au devenit sotii

Amanta are mereu o pozitie ingrata si este personajul negativ care intervine intr-o relatie, insa uneori barbatul divorteaza pentru ea si o transforma in sotie.

Amantele nu au intotdeauna o soarta fericita in ceea ce priveste povestile lor de dragoste, fiind judecate, puse la zid si considerate un fel de paria al societatii. De-a lungul timpului au fost extrem de multe povesti, in care amanta a avut un rol principal, a incheiat casnicii si si-a schimbat statutul in nevasta. Vorbim aici despre femei cunoscute si celebre care au jucat acest rol inainte de a reusi sa-l faca pe barbatul de care s-au indragostit sa isi lase sotia pentru ele.

Femei celebre care au jucat rolul de amanta

1. Julia Roberts

Julia Roberts
Cine s-ar fi gandit ca “frumusica” este o spargatoare de casnicii. Ei bine, in anul 2001, in timp ce filma pentru “The Mexican” Julia Roberts s-a indragostit iremediabil de cameramanul Danny Moder si nu ar fi fost nicio problema daca acesta nu era, la vremea aceea, casatorit. Au inceput legatura, iar la scurta vreme Moder a devenit un barbat liber de dragul actritei. Dupa un an de zile si-au oficializat relatia in cadrul unei nunti la o ferma din Texas si au impreuna 3 copii.

Citește și:

2. Alicia Keys

Alicia Keys
Idila cantaretei cu muzicianul si producatorul Swizz Beatz a inceput in anul 2009 cand au colaborat pentru un proiect muzical. Chiar daca au infirmat pentru o lunga perioada de timp zvonurile cum ca ar fi impreuna, Swizz si-a parasit nevasta si a introdus actele de divort. La scurt timp dupa, Alicia si producatorul au recunoscut relatia si, mai mult decat atat, au anuntat ca vor deveni parinti. S-au casatorit in iulie 2010, iar in octombrie a venit pe lume baietelul lor.

3. Angelina Jolie

Angelina Jolie
Frumoasa actrita a intervenit nu in una, ci in doua casnicii. Prima oara a fost in anul 1990 cand s-a indragostit de Billy Bob Thornton pe platourile de filmare a peliculei “Pushing Tin”. In anul 2000, dupa o relatie de doar doua luni, s-au casatorit, iar in 2003 au divortat. De Brad Pitt, Angelina, s-a indragostit tot pe platourile de filmare. Atractia foarte mare dintre cele doua staruri s-a vazut cu ochiul liber si pe marele ecran. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, pentru a fi impreuna cu Jolie. Cei doi s-au casatorit in 2014 in castelul lor din Franta, dupa o relatie de 9 ani.

Citește și:

4. LeAnn Rimes

LeAnn Rimes
Cantareata si actorul Eddie Cibrian erau implicati fiecare intr-o relatie atunci cand au decis sa aiba o aventura. La scurt timp dupa ce a inceput lagatura lor, Eddie Cibriani a divortat de sotia lui, cu care avea un baietel, iar LeAnn a divortat de sotul ei Dean Shermet. Aventura lor a tinut mult timp prima pagina a tabloidelor. In anul 2011 acestia s-au casatorit pentru a pune capat speculatiilor si barfelor, demonstrand ca relatia lor este una cat se poate de adevarata.

5. Camilla Parker Bowles


Foto: Arthur Edwards/Sun/GoffPhotos.com/Splash News

Cea mai faimoasa amanta regala, Camilla Parker Bowles, a fost cea care l-a despartit pe Printul Charles de Lady Diana, reusind sa-i cucereasca iremediabil inima mostenitorului tronului britanic. Acestia s-au cunoscut in anul 1970, in timpul unui meci de polo, de atunci pastrand permanent legatura. S-au casatorit in anul 2005, dupa multi ani in care Camilla a fost acceptata treptat ca partenera oficiala a printului.

Foto prima pagina: Angelina Jolie, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.