Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai bune filme de comedie de revazut

Ti-am pregatit o lista cu cele mai bune comedii care iti vor aduce zambetul pe buze de fiecare data cand te vei uita la ele.

Zambeste! Viata nu este plina numai de momente triste dar si de clipe haioase care te fac sa uiti de griji. Povestile amuzante din filmele de comedie la care radem cu pofta ne amintesc de acest lucru atunci cand ne lasam purtati in lumea lor fictiva iar finalul fericit ne face sa simtim ca totul se va termina cu bine si pentru noi indiferent de situatiile in care ne aflam.

Concluzia? Prea multa drama strica, asa ca sa luam o pauza si sa ne mai destindem putin cu o comedie buna caci aceasta este perfecta pentru o seara placuta in care tot ce vrem sa facem este sa ne relaxam.

Filme de comedie pe care trebuie sa le revezi

1. Meet the Parents - Un socru de cosmar (2000)

Relatia dintre Greg si Pam este perfecta; asta pana cand Greg isi cunoaste viitorul socru. O serie de evenimente neplacute dar haioase il asteapta pe Greg dupa ce ajunge acasa la parintii lui Pam, scopul calatoriei fiind sa ii anunte ca se vor casatori in curand.

Citește și:

Scor Imdb: 7.00

2. Anger Management - Al naibii tratament (2003)

Dave este un om de afaceri introvertit care lucreaza pentru o companie importanta; nimic spectaculos. Insa distractia incepe cand din cauza unor neintelegeri din timpul calatoriei cu avionul, acesta este condamnat sa ia parte la sedinte de tratament pentru controlul maniei iar psihoterapeutul sau se dovedeste a fi putin mai excentric.

Scor Imdb: 6.2

3. 50 First Dates - Mereu la prima intalnire (2004)

Aceasta comedie romantica merita sa fie revazuta si nu numai datorita povestii frumoase de dragoste ci si datorita intamplarilor amuzante prin care trece Henry pentru a o face pe Lucy sa se indragosteasca de el. Povestea lor este mai speciala deoarece Lucy sufera de o boala care o face sa uite peste noapte ce s-a intamplat in ziua care tocmai a trecut.

Scor Imdb: 6.8

4. Wedding Crashers - Spargatorii de nunti (2005)

Jeremy si John isi petrec timpul liber intr-un mod cu totul unic: sunt spargatori de nunti. Distractia continua pana in momentul in care John se indragosteste de una dintre domnisoarele de onoare pe care o cunoaste la o nunta. Povestea abunda in situatii si replici comice care ne fac sa trecem cu vederea faptul ca ne putem da seama cum se va termina filmul.

Citește și:

Scor Imdb: 7.00

5. Hot Fuzz - Politist meserias (2007)

Politistul Nicholas este transferat intr-un sat mic departe de sediul din Londra in care acesta lucra. O serie de evenimente caudate il determina pe acesta sa isi puna in practica abilitatile sale de bun politist. Hot Fuzz se face remarcat prin umorul sau subtil prin care sunt parodiate filmele de actiune.

Scor Imdb: 7.9

6. The Hangover - Marea mahmureala (2009)

Petrecerea burlacilor nu se uita asa usor sau cel putin asa ar trebui sa fie. Dupa o noapte plina de peripetii in Las Vegas, prietenii lui Doug, viitorul mire, nu isi mai amintesc nimic din ce s-a intamplat. Cand isi dau seama ca Doug a disparut, acestia pornesc intr-o lunga aventura pentru a-si gasi prietenul.

Scor Imdb: 7.9

7. The Proposal - Vrei sa te insori cu mine (2009)

Margaret se preface ca este logodita cu asistentul sau Andrew pentru a nu fi deportata in Canada. Lucrurile se complica cand cei doi petrec cateva zile la parintii lui Andrew care nu stiu nimic de aranjamentul lor. Desi sfarsitul filmului este previzibil, replicile personajelor nu fac mereu parte din categoria cliseelor siropoase.

Citește și:

Scor Imdb: 6.7

8. Let’s Be Cops - Hai sa fim politisti (2014)

Doi prieteni a caror viata nu este tocmai grozava decid sa se prefaca ca sunt politisti. Jocul lor se transforma in scurt timp intr-un adevarat pericol intrucat acestia ajung sa aiba probleme cu mafioti; cu toate acestea momentele amuzante ne fac sa trecem peste aspectele mai serioase ale filmului.

Scor Imdb: 6.5

9. The Grand Budapest Hotel - Hotel Grand Budapest (2014)

Cu siguranta ca aventurile din perioada interbelica au un farmec aparte; filmul ne arata si ca acestea pot sta la baza unei comedii savuroase. Un portar faimos la un mare hotel si hamalul acestuia sunt implicati in furtul unei picturi valoroase.

Scor Imdb: 8.1

10. Guardians of the Galaxy - Gardienii Galaxiei (2015)

O parodie a filmelor SF, Guardians of the Galaxy spune povestea lui Peter Quill, un hot implicat in furtul unui glob special pe care Ronan, personajul negativ, il cauta pentru a controla intregul univers. Filmul este numai bun pentru cei care prefera combinatia ideala dintre comedie si actiune.

Citește și:

Scor Imdb: 8.1

Tu ce alte comedii ai mai adauga la aceasta lista?

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.