Setari Cookie-uri

Numarul solar al destinului tau

Vibratia numerologica a momentului nasterii tale!

Asa cum fiecare om se naste sub anumita zodie, in functie de parcursul soarelui pe bolta cereasca, fiecare dintre noi are destinul pus sub guvernarea unui anumit numar solar. Acesta este obtinut in functie de ziua si de luna nasterii si este de fapt o expresie a unei vibratii energetice unice.

Pentru a afla care este numarul tau solar, trebuie sa iti aduni numerele din ziua nasterii cu luna in care te-ai nascut. Daca, de exemplu, te-ai nascut pe 27.06, atunci numarul tau solar este calculat astfel: 2+7+6=15, 1+5=6. Prin urmare, numarul tau solar este 6.

Numarul solar 1

In general, persoanele incapatanate si foarte sincere pot avea numarul 1 ca numar solar al destinului. Astfel de oameni sunt extrem de motivati si au vointe care pot muta muntii din loc. Fac fata cu succes situatiile presante sau chiar extreme, fara ca efortul din spatele acestora sa fie vizibil.

Citește și:

Totusi, pentru ca sunt destul de introvertiti, au obiceiul sa stranga tot stresul si oboseala in interior iar cand in sfarsit se exteriorizeaza, sunt ca butoaiele cu pulbere.

Din fericire pentru ei si pentru cei din jur, reusesc sa se reechilibreze destul de repede si nu isi pierd controlul asupra destinului. Sunt oameni care traiesc momentul si care stiu sa se bucure de fiecare zi in parte.

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.