Numarul solar al destinului tau

Numarul solar al destinului tau

Vibratia numerologica a momentului nasterii tale!

Asa cum fiecare om se naste sub anumita zodie, in functie de parcursul soarelui pe bolta cereasca, fiecare dintre noi are destinul pus sub guvernarea unui anumit numar solar. Acesta este obtinut in functie de ziua si de luna nasterii si este de fapt o expresie a unei vibratii energetice unice. Retail jobs

Pentru a afla care este numarul tau solar, trebuie sa iti aduni numerele din ziua nasterii cu luna in care te-ai nascut. Daca, de exemplu, te-ai nascut pe 27.06, atunci numarul tau solar este calculat astfel: 2+7+6=15, 1+5=6. Prin urmare, numarul tau solar este 6.

Numarul solar 1

In general, persoanele incapatanate si foarte sincere pot avea numarul 1 ca numar solar al destinului. Astfel de oameni sunt extrem de motivati si au vointe care pot muta muntii din loc. Fac fata cu succes situatiile presante sau chiar extreme, fara ca efortul din spatele acestora sa fie vizibil.

Totusi, pentru ca sunt destul de introvertiti, au obiceiul sa stranga tot stresul si oboseala in interior iar cand in sfarsit se exteriorizeaza, sunt ca butoaiele cu pulbere.

Din fericire pentru ei si pentru cei din jur, reusesc sa se reechilibreze destul de repede si nu isi pierd controlul asupra destinului. Sunt oameni care traiesc momentul si care stiu sa se bucure de fiecare zi in parte.

foto shutterstock femeie roscata

Numarul solar 2

Daca ar fi sa gasim un corespondent printre semnele zodiacale pentru oamenii cu numarul solar 2 in destin, atunci aceasta ar fi Balanta. Isi cantaresc cu grija toate optiunile si nu se avanta niciodata cu capul inainte, atunci cand trebuie sa ia o hotarare.

Sunt oameni foarte diplomati si evita conflictele de orice natura. Nu se simt foarte bine in centrul atentiei insa nici nu se sperie daca trebuie sa isi asume responsabilitati mari sau sa preia conducerea unui proiect.

De regula, sunt foarte intuitivi si sunt judecatori neintrecuti ai carcaterelor umane. Prin urmare, este aproape imposibil sa le ascunzi adevarul acestor oameni. In general, au ample viziuni de ansamblu si stiu exact ce isi doresc dar din cand in cand, pierd din vedere mici detalii care pot fi importane.

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri