Setari Cookie-uri

WeLoveDigital, spatiul alternativ pentru munca de birou

Descopera solutia inovatoare pentru antreprenorii din mediul online

In acest moment al dezvoltarii antreprenoriale, mediul online este cu siguranta cel mai dinamic, cel mai interactiv si cel mai motivant mediu de afaceri. Tocmai pe acest spirit atat de viu mizeaza Orlando Nicoara si Liviu Dumitrascu, doi dintre cei mai intreprinzatori oameni din online si cei care au conceput WeLoveDigital, un spatiu inovativ in Romania. Insumat, Orlando Nicoara si Liviu Dumitrascu au peste 30 de ani de experienta in lumea digitala si, ca urmare, cunosc amanuntit cerintele si nevoile persoanelor care activeaza in acest mediu.

Ce este WeLoveDigital?

In urma unei investitii consistente, in zona Piata Romana a aparut hub-ul WeLoveDigital in care antreprenorii din mediul virtual, managerii, consultantii formeaza o comunitate aparte. In spatiul generos de birouri, acestia fac schimb de idei, se sfatuiesc si se dezvolta intr-o ambianta prietenoasa si antrenanta, conceputa special pentru a veni in intampinarea nevoilor acestora.

Citește și:

Pe scurt, orice freelancer isi poate inchiria un birou aici, incepanad de la 200 de euro pe luna, in functie de durata contractului. La WeLoveDigital va beneficia nu doar de o legatura ultrarapida la internet, sali de sedinta si fructe proaspete care sa il tina in forma, ci si de cunostintele celorlalti antreprenori.
De altfel, inima acestui concept sunt oamenii care formeaza conexiuni puternice, ofera sfaturi viabile si fac schimburi de idei din care se nasc solutiile cele mai bune pentru orice afacere.

Desigur ca mediul de lucru este extrem de competitiv si motivant insa dincolo de acest aspect care sta la baza evolutiei si prosperitatii in afaceri, se naste colaborarea intre oamenii care au online-ul in sange.

Care sunt beneficiile integrarii in comunitatea WeLoveDigital?

Dincolo de spatiul creativ de munca pus la dispozitie de echipa WeLoveDigital, oamenii care vin sa lucreze din hub beneficiaza de experientele persoanelor cu aceleasi interese, pot invata unii de la ceilalti si pot pune impreuna bazele unor proiecte comune.

Citește și:

Mai mult de atat, pentru ca hubul este amplasat intr-o zona centrala a orasului, accesul se poate face usor din orice colt al Bucurestilor, fara ca oamenii intreprinzatori din mediul online sa fie nevoiti sa piarda multa vreme pe drum.

WeLoveDigital este o afacere atipica, dedicata oamenilor care au nevoie de solutii originale si rapide.

Cum poti face parte din comunitatea WeLoveDigital?

Foarte simplu! Conditia estentiala este sa fii activ si pasionat de mediul online, in cautarea unei idei noi care sa iti puna afacerea in miscare si pregatit sa impartasesti si altora din experienta ta!

Apoi tot ce iti mai ramane de facut este sa inchiriezi unul dintre cele 73 de locuri disponibile in hub apoi sa vii la biroul tau inarmat cu laptopul si hotarat sa gasesti cele mai bune solutii pentru tine!

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.