Intre doi oameni care implicati intr-o relatie stabila exista de multe ori o chimie greu de explicat celor din exterior. Aceasta nu se refera doar la reactiile fizice din corp care se produc in apropierea celuilalt, ci este o combinatie de sentimente profunde si de dorinta.

Astfel de emotii puternice produc reactii spirituale suficient de puternice incat sa influenteze culoarea aurei a fiecaruia dintre noi. Prin urmare, iata ce spune nuanta acesteia despre obiceiurile sexuale, personalitatea si dorintele noastre.

Aura rosie

O aura de aceasta culoare indica o persoana cu o incarcatura energetica puternica, generata din strafundurile fiintei. Astfel de oameni isi accepta sexualitatea si invata de timpuriu sa se bucure de ea. Sunt fiinte profund fizice si au nevoie de o astfel de legatura pentru a fi fericiti. Au imaginatie sexuala bogata si sunt dispusi sa incerce orice macar o data, de dragul experientei.

Sunt parteneri sexuali foarte incitanti, deschisi si cu un mare apetit sexual. In viata de zi cu zi, sunt oameni pasionali, manati de ambitie si de dorinta de a se implini din punct de vedere personal si profesional.

foto shutterstock femeie in culori

Aura portocalie

Sexualitatea joaca un rol extrem de important pentru oamenii cu energie portocalie. Sunt foarte deschisi, nu doar din punct de vedere erotic, ci si in viata de zi cu zi. Nu au secrete si stiu cum sa spune lucrurilor pe nume.

In pat mai ales, nu au nicio retinere in a se exprima verbal si sunt printre cei care adora sa vorbeasca murdar. Sexul in locuri publice este extrem de complicat in cazul lor pentru ca sunt atat de vocali in exprimarea placerii.

Atrag prin energia pozitiva pe care o emana, prin personalitatile intense si prin faptul ca au multa rabdare cu partenerii lor. O persoana cu o astfel de aura este ideala pentru o prima relatie sexuala, in primul rand datorita acestei rabdari caracterisitice si apoi pentru ca stiu sa fie pasionali si atenti la dorintele partenerilor.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: