Setari Cookie-uri

Ce spune culoarea energiei sexuale despre tine?

Afla cum se reflecta dorintele tale sexuale in culoarea aurei!

Intre doi oameni care implicati intr-o relatie stabila exista de multe ori o chimie greu de explicat celor din exterior. Aceasta nu se refera doar la reactiile fizice din corp care se produc in apropierea celuilalt, ci este o combinatie de sentimente profunde si de dorinta.

Astfel de emotii puternice produc reactii spirituale suficient de puternice incat sa influenteze culoarea aurei a fiecaruia dintre noi. Prin urmare, iata ce spune nuanta acesteia despre obiceiurile sexuale, personalitatea si dorintele noastre.

Aura rosie

O aura de aceasta culoare indica o persoana cu o incarcatura energetica puternica, generata din strafundurile fiintei. Astfel de oameni isi accepta sexualitatea si invata de timpuriu sa se bucure de ea. Sunt fiinte profund fizice si au nevoie de o astfel de legatura pentru a fi fericiti. Au imaginatie sexuala bogata si sunt dispusi sa incerce orice macar o data, de dragul experientei.

Citește și:

Sunt parteneri sexuali foarte incitanti, deschisi si cu un mare apetit sexual. In viata de zi cu zi, sunt oameni pasionali, manati de ambitie si de dorinta de a se implini din punct de vedere personal si profesional.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.