Setari Cookie-uri

Ce spune culoarea energiei sexuale despre tine?

Afla cum se reflecta dorintele tale sexuale in culoarea aurei!

foto shutterstock femeie in culori

Aura portocalie

Sexualitatea joaca un rol extrem de important pentru oamenii cu energie portocalie. Sunt foarte deschisi, nu doar din punct de vedere erotic, ci si in viata de zi cu zi. Nu au secrete si stiu cum sa spune lucrurilor pe nume.

In pat mai ales, nu au nicio retinere in a se exprima verbal si sunt printre cei care adora sa vorbeasca murdar. Sexul in locuri publice este extrem de complicat in cazul lor pentru ca sunt atat de vocali in exprimarea placerii.

Atrag prin energia pozitiva pe care o emana, prin personalitatile intense si prin faptul ca au multa rabdare cu partenerii lor. O persoana cu o astfel de aura este ideala pentru o prima relatie sexuala, in primul rand datorita acestei rabdari caracterisitice si apoi pentru ca stiu sa fie pasionali si atenti la dorintele partenerilor.

Aura galbena

Aceasta culoare puternica, bogata, solara, se reflecta nu doar in comportamentul sexual al celor care o detin, ci si in personalitatea lor in general. Este imposibil pentru ei sa se faca nevazuti in multime si au foarte multa incredere in ei. Tocmai din acest motiv, vietile lor sexuale sunt bogate si picante.

Citește și:

Nu au nevoie neaparat de o legatura sentimentala pentru a-si oferi cateva momente de placere si, in general, le place sa flirteze. Sexul poate fi un maraton pentru ei si vor de multe ori sa isi puna la incercare limitele fizice.

Sunt mai putini intensi din punct de vedere emotional insa isi trateaza partenerii cu respect, sunt joviali si au simtul umorului inclusiv cand fac sex.

Aura verde

Pentru ca sunt atat de sensibili la frumos, oamenii cu energie sexuala verde incep experientele sexuale cu mult inainte sa isi dea hainele jos. Sunt foarte atenti la detalii si citesc aproape imediat personalitatile si dorintele erotice ale celor din jur.

Stiu intuitiv daca sunt compatibili sexual sau nu cu un potential partener si se folosesc de aceasta abilitate dezvoltata pentru a ghici dorintele si nevoile celor din jur.

Chiar daca nu au nevoie neaparat de sentimente pentru a se putea bucura de sex, acesti oameni prefera legaturile erotice in care sunt implicate si emotii de natura romantica. Isi seduc destul de usor partenerii insa ei, la randul lor, se lasa cuceriti destul de greu si mizeaza foarte mult pe intuitie.

Citește și:

Aura albastra

Dintre toate culorile, o aura sexuala albastra este cea mai rara. Acest lucru este pus pe seama faptului ca albastrul este o culoare generata mai degraba de latura rationala decat cea instinctuala, responsabila cu instinctele sexuale.

Experientele erotice nu incep imediat in pat pentru acesti oameni. Sunt asi in arta seductiei si asteapta o experienta asemanatoare si din partea celor pe care ii doresc. Daca astfel de dorinte nu sunt indeplinite, se plictisesc si renunta.

O atingere accidentala, un zambet cu subinteles, o privire intensa si o strangere de mana care promite sunt experiente foarte erotice pentru acesti oameni. In pat, nu se grabesc niciodata si sunt adeptii preludiului prelungit, tocmai pentru a mari tensiunea erotica si pentru a ajunge la un final inmiit mai intens.

Aura indigo

In acest caz, dragostea si sexul sunt tot timpul conectate. Oamenii cu o astfel de energie nu stiu cum sa se bucure de sex daca nu au alaturi un partener pentru care sa aiba sentimente profunde. Sunt persoane romantice, dependente de dragoste si care stiu sa iubeasca mai mult, mai bine si mai intens decat oricine altcineva.

Citește și:

Chiar daca sunt atat de romantici, sexul cu ei este orice mai putin plictisitor. Tocmai pentru ca sunt atasati inclusiv emotional de partenerii lor, oamenii cu aura sexuala indigo nu au niciun fel de retineri sau inhibitii. Exprima intotdeauna ceea ce isi doresc si stiu cum sa isi satisfaca partenerii.

Aura violet

In general, oamenii care au energie sexuala de culoare violet sunt persoane pline de dorinte si cu numeroase fantezii care pot parea deplasate. Sexul are o importanta viata pentru ei in construirea unei relatii si nu vor accepta niciodata o poveste de dragoste lipsita de astfel de satisfactii.

In general, ei sunt compatibili cu cei care au o aura de aceeasi culoare pentru ca sunt singurii care pot face fata cerintelor neobisnuite ale acestora. Fetisurile, fanteziile extreme sau sexul in locuri publice sunt doar cateva dintre picanteriile care incing imaginatia acestor persoane.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock femeie cu machiaj colorat

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.