Setari Cookie-uri

Bagajul de vacanta: o corvoada pe care doar femeile o inteleg

Se apropie vacanta la care ai visat de atat de mult timp dar parca lipseste ceva si nu stii ce? iti spunem noi: stresul bagajului!

Stii deja povestea: ti-ai planificat cea mai tare vacanta la care visezi inca de anul trecut cand ai fost intr-o vacanta nu prea pe gustul tau. Deja ti-ai stabilit obiectivele turistice si incepi sa te interesezi de localurile in care se mananca bine, de mici secrete ale destinatiei de vis pe care ti-ai ales-o si parca nu mai ai rabdare.

Sigur ca nicio vacanta nu poate fi pe deplin multumitoate daca nu ai la tine tot ceea ce iti trebuie, daca nu ai jumatate de sifonier cu tine (sa fie acolo) si tot centrul tehnic (cosmeticareala) din casa.

bagaj de vacanta

foto: femeie printre bagaje, shutterstock

Nu stii nicodata cand ai nevoie de fardul ala galben solar si de mascara albastra cu sclipici. Trebuie sa ai la tine si o crema pentru calcaie, una pentru maini, una pentru corp si mai ales cateva geluri de dus, bineinteles fiecare cu texturi si parfumuri diferite.

Citește și:

De haine nici nu mai vorbesc: 10 tricouri in plus, toate rochitele de vara, sandalele cu platforma, cele cu toc, cele fara toc, cele in stil gladiator si bineinteles, cateva desuuri speciale, pentru ca, cine stie ce gand iti trece prin minte si vrei sa iti surprinzi iubitul intr-o seara fierbinte.

La el e simplu: trei tricouri, doua perechi de pantaloni si patru perechi de chiloti pentru ca de restul te ocupi tu. Tie iti place sa fie barbierit in fecarezi, asa ca tu trebuie sa iti amintesti sa ii iei aparatul de ras.

Doar tu stii ca este posibil sa se imbolnaveasca pentru ca fructele de mare ii fac rau, asa ca trebuie sa tii minte sa ii iei pastilele daca intr-adevar tii la el.

Nu ii uita parfumul, deodorantul si periuta de dintii; oamenii grotei pot sa traiasca saptamani in sir fara ele, dar tu nu vrei sa pleci in vacanta cu iubitul tau si sa te intorci acasa cu Tarzan.

Citește și:

Si iata cum imaginea ta care afiseaza vacanta ideala este subit umbrita de corvoada bagajului pentru ca:

1. Simti nevoia sa impachetezi penbtru orice situatie

Daca ploua, daca e frig, daca e cald, daca se murdaresc toate hainele, daca vezi un cersetor fara haine, daca dispar hainele peste noapte etc.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.