Setari Cookie-uri

Jocuri distractive si cadouri trasnite de ziua pacalelilor

Cea mai potrivita zi pentru cadouri trasnite si pentru jocuri cat mai distractive este ziua pacalelilor. Este ziua in care poti sa le faci celor dragi o surpriza la care nu s-au gandit niciodata si pe care nu si-au imaginat ca o vor primi de la tine. Iata cateva sugestii care te pot ajuta!

Pusculita de urgenta

Pusculita de urgenta

Atunci cand e prea multa luna ramasa la sfarsitul salariului tau, nu iti ajung banii de pizza sau nu ai bani marunti pentru bomboane, pusculita de urgenta intra in actiune. Tot ce trebuie tu sa faci este sa aduni maruntii care iti ingreuneaza gentile, buzunarele si cutiile de bomboane goale de prin casa si sa ii depozitezi in banca salvatoare.

Aceasta este atat de eficienta incat nu trebuie sa spargi intr-adevar geamul pentru a ajunge la comoara ta, ci se deschide cu usurinta din spate astfel incat sa nu trebuiasca sa investesti de fiecare data cand vrei sa faci un depozit. Ea functioneaza ca o pusculita normala si se poate chiar agata de orice perete - asigura-te ca drumul pana la ea nu este blocat de obstacole si ca poti avea acces la ea oricand

Pret: 38 lei

Produs disponibil pe site-ul MindBlower.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.