Setari Cookie-uri

Advertorial Top 7 parfumuri ideale pentru vara

Descopera aromele potrivite pentru vara aceasta si afla care sunt parfumurile care se porivesc cu zilele calduroase de vacanta!

Pentru ca se apropie vacanta, trebuie sa iti faci un cadou inspirat. Ce spui de un parfum cu arome potrivite pentru sezonul calduros al verii? Speram ca selectia noastra de parfumuri sa va inspire si sa va ajute sa alegeti aromele preferate.

1. Apa de parfum Chopard Wish, 75 ml

Apa de parfum de la Chopard are aroma seducatoare, un parfum delicat ce exprima lux si senzualitate. Nota de baza este violeta ceea ce il incadreaza in categoria parfumurilor florale ce pot fi purtate cu precadere primavara si vara.

parfum

Parfum disponibil pe site-ul Elefant.ro - Pret actual: 89,90 lei - pret initial: 279,82 lei

2. Apa de toaleta Bvlgari Omnia Crystalline, 65 ml

Omnia este un parfum cu esente lemnoase la baza si cu note de varf fructate. Este o combinatie unica intre arome delicate si arome puternice ceea ce il face potrivit atat pentru femeile puternice cat si pentru cele mai degraba delicate.

parfum

Parfum disponibil pe site-ul Elefant.ro - Pret actual: 159,90 lei - pret initial: 342 lei

3. Apa de parfum Givanchy Ange au Demon, 50 ml

Ange au Demon este un parfum foarte cunoscut si destul de des intalnit. Contine foarte multe arome asa ca se potriveste fiecarei femei care prefera eleganta, stilul, bunul gust si rafinamentul clasic.

parfum

Parfum disponibil pe site-ul Elefant.ro - Pret actual: 189,90 lei - pret initial: 266,50 lei


Kudika
18 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.