Setari Cookie-uri

Top 15 cele mai frumoase carti de dragoste din lume

Cartile de dragoste au loc in biblioteca fiecaruia dintre noi. De aceea, am ales astazi pentru voi 15 dintre cele mai frumoase povesti de iubire din literatura clasica sau contemporanta, titluri care ne-au capitvat inimile si care ne-au facut sa ne indragostim de personajele lor.

Cel care ma asteapta

Cel care ma asteapta

Povestea romanului Cel care ma asteapta este una emblematica pentru destinul femeilor din Iran. Evenimentele debuteaza in anul 1979, cu putin timp inainte de revolutia iraniana, si se concentreaza asupra vietii unei femei obligate sa se descurce singura, cu trei copii, intr-un oras dezbinat de conflicte politice si religioase, aflat intr-o permanenta stare de instabilitate si nesiguranta.

La varsta adolescentei, protagonista romanului, Masumeh, se indragosteste de un tanar, in drumul ei spre scoala. Desi relatia lor este inocenta cei doi abia daca indraznesc sa schimbe cateva priviri, iubirea ii este descoperita, iar ea ajunge sa fie maritata cu forta. Din fericire, se nimereste sa aiba un sot care ii permite sa-si continue studiile si care, spre deosebire de barbatii din propria ei familie, nu incearca sa-i controleze viata pas cu pas.

Citește și:

Pret: 25, 6 lei

Produs disponibil pe Libris.ro

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.