Setari Cookie-uri

Cele mai asteptate filme ale lunii iulie

Pregateste-te de o luna exploziva cu filme in care actiunea depaseste imaginatia, iar comedia e la cote maxime.

In luna iulie se anunta o serie de filme asteptate cu nerabdare de cinefili, iar daca iti doresti sa te relaxezi si sa te distrezi cu prietenii, iubitul sau familia ai de unde alege. Printre aceste pelicule se numara continuari ale unor filme de succes, comedii si un film cu supereroi. Iata ce filme nu trebuie sa ratezi in iulie la cinematograf.

Top filme luna iulie

Terminator: Genisys (Terminator: Geneza)

Unul dintre cele mai asteptate filme de actiune ale verii, care se vrea a fi un restart al actiunii din intreaga franciza. In rolurile principale ii vom vedea pe Emilia Clarke (Daenerys din Game of Thrones) care o va interpreta pe Sarah Connor, Jason Clarke va fi noul John Connor si sa nu uitam de Arnold Schwarzenegger. Kyle Reese (Jai Courtney), soldatul trimis din viitor ca sa o protejeze pe Sarah va avea parte de o supriza, iar lucrurile vor lua o intorsatura neasteptata.

Citește și:

Minions (Minionii)

Un film care se va afla cu siguranta printre preferatele intregii familii. Simpaticii minioni au existat inca de la inceputul timpurilor, visand mereu sa fie in slujba celor mai ticalosi raufacatori din istorie. Filmul ne prezinta evolutia minionilor de pe vremea cand erau simple organisme monocelulare, pana in momentul cand incearca sa o convinga pe eficienta Scarlett Overkill (Sandra Bullock), care vrea sa devina primul mare super villain feminin, sa-i accepte ca ajutoare.

Ant-man (Omul-Furnica)

Un alt film cu supereroi marca Marvel, care se asteapta sa inregistreze un succes destul de mare in box office. Inarmat cu o abilitate extraordinara de a-si micsora dimensiunile pana la cele ale unei furnici si de a-si mari proportional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit sa se trasforme intr-un erou si sa vina in ajutorul mentorului sau, cercetatorul Hank Pym (Michael Douglas). In alte roluri ii vom vedea pe Evangeline Lilly (Lost), Corey Stoll, John Slattery.

Citește și:

Mission: Impossible – Rogue Nation (Misiune: Imposibila. Natiunea secreta)

O noua misiune imposibila pentru curajosul agent IMF, Ethan Hunt (Tom Cruise), care trebuie sa lupte pe doua planuri: pe de o parte impotriva Sindicatului, o organizatie criminala cu planuri sumbre pentru intreaga lume, pe de alta cu politicienii care vor sa ii desfinteze agentia. Una dintre cele mai asteptate scene este cea a celebrei cascadoriii pe aripile unui avion ce decoleaza. In distributie mai apar Jeremy Renner, Simon Pegg, Alec Baldwin sau Rebecca Ferguson.

Trainwreck (O tipa…dezastru)

O comedie care o are in centrul atentiei pe tanara Amy (Amy Schumer), cu o deosebita aversiune pentru responsabilitati si relatii de lunga durata. Ea isi da seama ca obiceiurile ei nu o vor ajuta pe termen lung si hotaraste sa se schimbe. Ramane de vazut daca intalnirea cu un simpatic necunoscut si evenimentele neasteptate din viata ei o vor ajuta sa se mentina pe calea cea buna. In film mai apar Tilda Swinton, Daniel Radcliffe si Marisa Tomei.

Citește și:

Foto prima pagina: minioni, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.