Setari Cookie-uri

Advertorial (P) 5 Pasi esentiali pentru ingrijirea corecta a parului vopsit

Ofera-i parului tau ingrijirea de care are nevoie!

Parul vopsit are nevoie de o ingrijire speciala si de cateva trucuri pentru a-si pastra stralucirea si pentru a ne bucura de culoarea ideala pentru mai mult timp. Apelam adesea la vopsirea parului pentru ca ne dorim o schimbare sau poate pur si simplu pentru ca vrem sa oferim parului nostru o culoare mai intensa si un plus de stralucire.

Alege-ti AICI culoarea preferata si poti castiga o multime de premii.

Mai mult, descopera-ti fenotipul personal rezolvand ACEST QUIZ si afla ce nuanta de vopsea ti se potriveste cel mai bine.

Cum ne vopsim corect parul?

Pentru ca parul sa fie vopsit corect trebuie sa tinem cont de cateva lucruri foarte importante si de cativa pasi esentiali pentru ca sanatatea parului sa nu aiba de suferit si pentru ca rezultatul final sa depaseasca asteptarile.

AICI gasiti pasii esentiali pentru vopsirea corecta a parului.

Cum ne ingrijim corect parul vopsit?

1. Nu ne spalam pe cap in ziua in care ne-am vopsit, mai mult de o data

Daca ne-am vopsit astazi, ne spalam pe cap doar atunci cand vrem sa eliminam surplusul de vopsea. Este exclusa spalarea parului de mai multe ori in ziua vopsirii pentru ca altfel culoarea va avea de suferit.

2. Alegem samponul ideal pentru parul vopsit

Din fericire, piata produselor pentru ingrijirea parului este foarte variata si produsele sunt din ce in ce mai profesioniste si aduc mai multe beneficii sanatatii parului. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi un sampon care sa se potriveasca nevoilor parului tau si in acelasi timp sa ii protejeze culoarea.

3. Nu il supunem tratamentelor pe baza de caldura intensa

Uscarea parului, intinderea cu placa, realizarea buclelor cu ajutorul ondulatorului si multe alte tratamente ce presupun utilizarea caldurii intense diminueaza stralucirea parului si ataca vopseaua ducand la pierderea ei.

4. Folosim un balsam si o masca pentru protejarea culorii parului

Ca si in cazul samponului pentru protejarea culorii parului, balsamul si masca de par trebuie sa aiba aceleasi proprietati. Balsamul se aplica dupa fiecare spalare, iar masca de par o data pe saptamana pentru intretinerea culorii si imbunatatirea aspectului firului de par.

5. Apelam la produse pentru protectia solara a parului

Razele soarelui ataca direct firul de par si mai ales culoarea daca acesta este vopsit. Este esential ca inainte sa iesim din casa sa aplicam un produs care protejeaza parul de razele arzatoare ale soarelui.


Kudika
16 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.