Cine sunt amantii secreti ai femeilor celebre

Cine sunt amantii secreti ai femeilor celebre

Trei regine celebre cu trecuturi amoroase bogate

Cele mai multe dintre scandalurile in care au fost implicate capetele incoronate avea in centru un rege care si-a adus amanta la curte sau care a lasat-o pe aceasta sa se amestece in problemele statului. Cu toate acestea, nu inseamna ca doar barbatii au avut aventuri extraconjugale. Nici doamnele nu au rezistat intotdeauna ispitei, dintr-un motiv sau altul.

1. Marie Antoinette si Hans Axel von Fersen

Toata lumea a vazut cel putin un film sau macar a auzit zvonurile cu privire la viata decadenta dusa de Marie Antoinette. Cu siguranta unele dintre ele contin si samburi de adevar insa trebuie sa tinem cont de doi factoir importanti: atunci cand ea s-a casatorit cu regele Frantei, Ludovic al XVI-lea, avea doar 14 ani. In al doilea rand, numele sau a fost denigrat si s-au inventat numeroase povesti grotesti despre ea pentru a sublinia lipsa de moralitate a paturii sociale din care facea parte. Un lucru este cert in ceea ce priveste casnicia sa cu regele: la 7 ani dupa uniunea lor, casatroria lor nu era consumata, in mod evident nu exista inca un mostenitor si continuitatea dinastiei nu era continuata.

marie antoinette

Cele mai mule dintre legende au aparut atunci cand ea s-a mutat in Petit Trianon, o constructie eleganta cu trei etaje care a devenit cuibul reginei. Asa cum spuneam, aici s-au nascut cele mai interesante povesti despre petreceri costisitoare, luxuriante, origii si povesti secrete de dragoste.

Se spune ca barbatul pe care Marie Antoinette l-a iubit cel mai mult a fost Hans Axel von Fersen, soldat pe care l-a intalnit la un bal in Paris. Cu maniera impecabile si infatisare placuta, acesta a devenit rapid unul dintre preferatii ei si era adesea prezent la Micul Trianon. Se spune ca Hans avea camerele chiar deasupra apartamentului reginei insa nimeni nu poate spune cu exactitate daca iubirea lor a fost consumata la modul fizic.

Intre cei doi au existat toride scrisori de iubire insa nicio dovad clara daca au fost amanti in sensul biblic sau nu. Cu siguranta intre cei doi era vorba de o afectiune reala. Atunci cand Marie Antoinette si familia sa au fost luati prizonieri, Hans si-a vandut bunurile si a imprumutat mari sume de bani pentru a-i ajuta sa evadeze.

2. Regina Margot si Joseph Boniface de la Mole

Margareta de Valois este mai bine cunoscuta sub numele de Regina Margot. Ea s-a nascut in Franta, ca fiica a lui Henric al II-lea si a Caterinei de Medici. Se spune ca, dintre toti copiii Caterinei, Margot era singura frumoasa, plina de vitalitate, inteligenta si energia.

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri