In astrologie, ora nasterii este importanta pentru calcularea ascendentului. In general, ascendentul influenteaza prima impresie pe care nativul o lasa celor din jur iar caracteristicile acestuia se fac simtite mai degraba dupa 25 de ani.

Cu toate acestea, daca in semnul in care se afla ascendentul planetele formeaza unghiuri mai important decat in zodie, este foarte posibil ca pe parcursul vietii, nativul sa fie influentat mai degraba de ascendent, decat de zodia in care s-a nascut.

De aceasta data, nu este vorba despre portretul ascendentului care, asa cum ziceam, influenteaza caracterul nativului, ci despre felul in care destinul si caracterul unei persoane pot fi influentate de ora la care se naste, potrivit principiilor numerologiei. De aceea, nu va avea importanta daca este vorba de orele a.m sau p.m.

foto shutterstock femeie cu ceas

Ora 00.00- ora 1

Persoanele nascute in acest interval orar sunt,intr-un cuvant, conducatori. Ei sunt oameni care au caractere de fier, coloane vertebrale si principii morale care nu pot fi schimbate sau cumparate. Pentru ei, cea mai mai mare valorea, si cea care primeaza peste toate celelalte, este dreptatea.

Nici dragostea, nici admiratia si cu atat mai putin castigurile financiare nu sunt la fel de importante pentru acesti oameni pe cat este setea lor de dreptate. Ca defecte, au un grad foarte scazut de toleranta pentru oamenii foarte emotionali si tind sa priveasca toate aspectele vietii dintr-un unghi extrem de rational si detasat.

Ora 1 – ora 2

Si cei care se nasc intre aceste ore sunt facuti din stofa de conducator insa daca primii conduc prin puterea ratiunii si dominare absoluta, cei nascuti acum conduc prin farmec si diplomatie. Vor realiza de mici ca lucrurile marete nu se pot obtine fara sacrificii si gasesc in ei putere de a le face, atunci cand acestea sunt cu adevarat importante.

Sunt persoane extrem de disciplinate si care se maturizeaza devreme. Dau dovada de multa intelepciune in gandire insa, uneori, pentru a-si atinge scopurile, pot fi de-a dreptul parsivi.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: