Setari Cookie-uri

Ce spune despre tine ora la care te-ai nascut?

Afla care sunt trasaturile secrete ale caracterului tau!

Ora 00.00- ora 1

Persoanele nascute in acest interval orar sunt,intr-un cuvant, conducatori. Ei sunt oameni care au caractere de fier, coloane vertebrale si principii morale care nu pot fi schimbate sau cumparate. Pentru ei, cea mai mai mare valorea, si cea care primeaza peste toate celelalte, este dreptatea.

Nici dragostea, nici admiratia si cu atat mai putin castigurile financiare nu sunt la fel de importante pentru acesti oameni pe cat este setea lor de dreptate. Ca defecte, au un grad foarte scazut de toleranta pentru oamenii foarte emotionali si tind sa priveasca toate aspectele vietii dintr-un unghi extrem de rational si detasat.

Ora 1 – ora 2

Si cei care se nasc intre aceste ore sunt facuti din stofa de conducator insa daca primii conduc prin puterea ratiunii si dominare absoluta, cei nascuti acum conduc prin farmec si diplomatie. Vor realiza de mici ca lucrurile marete nu se pot obtine fara sacrificii si gasesc in ei putere de a le face, atunci cand acestea sunt cu adevarat importante.

Citește și:

Sunt persoane extrem de disciplinate si care se maturizeaza devreme. Dau dovada de multa intelepciune in gandire insa, uneori, pentru a-si atinge scopurile, pot fi de-a dreptul parsivi.

Ora 2 – ora 3

Aceasta este ora in care se nasc negociatorii si diplomatii. Mai putini indarjiti dupa putere, acesti oameni tind mai degraba catre valorile materiale ale vietii. Acest lucru nu insemna ca si-ar vinde integritatea principiilor sau demnitate pentru castiguri in bani.

Privesc viata dintr-un punct de vedere foarte pragmatic, fara sa fie zgarciti, si stiu cat costa inclusiv romantismul. Admira oamenii care reusesc in viata doar prin puterile lor pentru ca si fac acelasi lucru. Nu accepta lucruri gratis iar sentimentul de mila este cea mai mare jignire la adresa lor.

Ora 3 – ora 4

Aceasta este ora la cre se nasc artistii, oamenii cu imaginatie bogata, poetii, pictorii, sculptorii si scriitorii. Sunt oameni care vad intai lucrurile frumoase, atat din lume cat si din persoanele din jurul lor. Au suflete foarte sensibile, chiar daca uneori reusesc sa ascunda acest lucru.

Citește și:

Se intampla des ca astfel de oameni sa poarte masti dure, intransigente, tocmai pentru a se proteja de cei care le-ar putea face rau. Abia dupa ce ajungi sa ii cunosti foarte bine iti poti da seama cat sunt de fragili in interior si cata nevoie au de dragoste.

Ora 4 – ora 5

In acest interval orar vin pe lume acele persoane care traiesc si respira bucurie, pofta de viata si optimism. Au in ei o lumina interioara din care impartasesc si altora si care nmu se va stinge niciodata, indiferent cat de mari sunt greutatile vietii.

Nu se dau niciodata batuti si nu spun niciodata „nu pot”. Chiar daca nu ajung intotdeauna pe culmile succesului, acest lucru se intampla nu din cauza lor, ci mai degraba pentru ca nu sunt dispusi sa calce pe cadavre pentru a-si implini scopurile. Respecta oamenii din jur, precum si libertatile acestora insa asteapta acelasi lucru in schimb.

Citește și:

Ora 5 – ora 6

Aceasta este ora la care se gandesc filozofii si ganditorii. Acesti oameni au spirite batrane, cu experiente indelungate. Chiar daca au universuri interioare bogate, zidurile lor de aparare sunt inalte si au standarde inca si mai inalte.

Pentru ei, perfectiunea trebuie atinsa sau macar trebuie cautata in permanenta. Au minti geniale insa inimile lor sunt foarte bine pazite. Tocmai de aceea, trebuie sa ai foarte multa rabdare cu o astfel de persoana, cu atat mai mult daca va leaga o poveste de dragoste.

Ora 6 – ora 7

Intre aceste doua ore cu incarcaturi spirituale atat de puternice, nu se pot naste decat oamenii cu adevarat spirituali. Unii dintre ei pot fi inclinati catre religie, catre filozofie sau catre meditatie si cauta sa se cunoasca pe sine foarte bine, cat si lumea in care traiesc. Sunt curiosi, au minti vii, multe intrebari si nu se odihnesc pana cand nu capata raspunsuri.

Citește și:

Pe de cealalta parte, exista posibilitatea ca o parte dintre ei sa fie atrasi catre ocult si catre misticism, unii dintre ei chiar catre magie neagra si atacuri energetice. Depinde doar de ei sa isi aleaga drumul pe care vor sa paseasca in viata.

Ora 7- ora 8

In mod paradoxal, aceasta este ora la care se nasc oamenii foarte rationali, cu gandiri analitice. Emotiile sunt destul de straine pentru ei si atat timp cat un anumit lucru nu poate fi explicat pe cale logica, pentru ei pote fi lipsit de valoare.

Intr-un fel, nu sunt deloc precauti cu inimile lor si se pot indragosti de persoane gresite, tocmai in cautarea unui adevar care nu poate fi explicat logic, ci doar simtit cu sufletul. Pe de cealalta parte, daca vor avea destula rabdare cu ei, vor invata, la maturitate, sa iubeasca sincer si devotat.

Ora 8 – ora 9

In acest interval orar se nasc persoanele carora le place sa flirteze, sunt pline de pasiune si au firi seducatoare. In special in prima parte a vietii, cu precadere in adolescenta si la 20 de ani, poate putini peste, vor da dovada de superficialitate si lipsa de empatie.

Citește și:

Pe masura ce vor acumula experienta si isi vor da voie sa se indragosteasca cu adevarat, acesti oameni se vor transforma in familisti devotati care pun dragostea si pe cei apropiati mai presus de orice altceva. Poate in niciun alt caz nu exista o transformare mai dramatica a personalitatii decat pentru acestia.

Ora 9 – ora 10

Oamenii care se nasc intre aceste ore sunt amestecuri fascinante de candoare, naturalete si rafinament. Pe de-o parte, sunt inclinati catre frumusete, fara sa fie neaparat artisti dar sa se inconjoare de obiecte de arta si de lux.

Pe de cealalta parte, indiferent de situatia materiala pe care o vor obtine, nu vor uita niciodata nici de unde au plecat, nici cine sunt cu adevarat. De aceea, vor pastra mereu in suflet un strop de inocenta a copilariei si de sinceritate caracteristica acestei perioade, uneori de-a dreptul cruda, insa nu lipsita de farmec.

Citește și:

Ora 10 – ora 11

In acest interval orar, se nasc oamenii care se dedica trup si suflet celorlalti. Este ora profesorilor, a medicilor, si a vindecatorilor de trupuri si suflete. Sunt capabili de sacrifii atat de mari incat uita de nevoile lor.

Desi este extrem de dificil sa iubesti o astfel de persoana atat de implicata in vietile celorlalti, nobletea sufleteasca a acestor oameni, curajul cu care se daruiesc si felul in care iubesc fac sa merite fiecare efort si fiecare sacrificiu.

Ora 11 – ora 12

In cele din urma, in aceasta ora, se nasc oamenii care nu vor uita niciodata sa zambeasca. Indiferent cat de greu le va fi drumul in viata – pentru ca vor avea parte de piedici – ei vor sti sa invinga orice prin tarie de caracter si dragoste de viata. Nu se dau batuti si nici nu isi vor plange niciodata de mila.

Pot fi dificili si incapatanati uneori, din cauza obiceiului de a nu accepta ajutor din partea nimanui. In acelasi timp, atunci cand stiu ca pot sa ajute pe cineva, vor face acest lucru, indiferent cat de mult le-ar fi gresit persoanele respective la un moment dat in viata.

foto prima pagina shutterstock femeie cu ceas

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.